Търся квартира
Модератор: moderator
-
mananka
- Публикации: 1
- Присъединил се: Пет Юни 05, 2009 11:07 pm
- ::
Privet na vsichki stoinostni bulgari, ako vse oshte ima takiva.Bulgarsko semeistvo sme i tursim samostoiatelna kvartira/ moje i goliama staia, no naistina samostoiatelna.. Ochakvame detstata ni da doidat ot BG za vakantstiata pri nas i zatova ni triabva nesto podhodiastto, da ne pritesniavame nikoi. Razpolagame sus sobstven transport.
ochakvam izgodni predlojenia na <marik_70>
ochakvam izgodni predlojenia na <marik_70>
-
Velv3t
- Публикации: 9
- Присъединил се: Пет Авг 01, 2008 11:41 pm
Търсим стая или малък апартамент в Can Pastilla
Здравейте,
търся стая или малък апартамент в или около Кан Пастия за мои приятели, двойка студенти от Англия, които са тук да работят за лятото. Могат да се нанесат веднага и ще останат вероятно до края на септември. Българи са, говорят перфектно английски и немски, както и малко испански. Може да пишете или да се обадите директно на 693827716 - Ирина.
Мерси предварително за предложенията и хубава неделя.
Поздрави.
търся стая или малък апартамент в или около Кан Пастия за мои приятели, двойка студенти от Англия, които са тук да работят за лятото. Могат да се нанесат веднага и ще останат вероятно до края на септември. Българи са, говорят перфектно английски и немски, както и малко испански. Може да пишете или да се обадите директно на 693827716 - Ирина.
Мерси предварително за предложенията и хубава неделя.
Поздрави.
-
vvzi
- Присъединил се: Пон Юни 22, 2009 11:27 am
tarsiya si kvartira
tarsiya si enostaen apartament v Magaluf ili v blizost do Magaluf , moje i dvustaen ili tristaen sas sakvartiranti. Pishete mi na maila Vvzi!@ABV.BG
-
nenito
- Публикации: 2
- Присъединил се: Нед Юли 12, 2009 1:31 pm
Tarsq kvartira
Zdraveite, nie sme dovika nepyshachi i tarsim staq ili kvartira pod naem do 300 EURO.
Vashite predlojeniq ochakvame na ferre@abv.bg ili na melo@abv.bg
Blagodarim Vi
Vashite predlojeniq ochakvame na ferre@abv.bg ili na melo@abv.bg
Blagodarim Vi
-
stavrry@abv.bg
Тарся спешно квартира
търся спешно квартира,може самостоятелна стая,на разумна цена
-
sisi
tarsim kvartira
zdraveite, nie sme mlada dvoika i si tarsim kvartira ili staq ,ako moje v palma i s vazmojnost za parkirane.677391403. blagodarq
-
rudi
- Присъединил се: Вто Ное 03, 2009 2:54 am
-
ROSIMIRA
DAVAM KVARTIRA OT 5 DEKEMVRI GSM 671364869
rudi написа:Здравейте търся квартира на острова от месец декември моля ви ако чуете нещо ми пишете
-
Гост
Re: търсим стая под наем
ivana написа:за две момичета ако е възможно в палма. спешно:!:![]()
![]()
davam staia pod naem 699414062 lubo g riera
*** Молим всички да пишат на кирлица! ***
-
puh4e86
- Публикации: 4
- Присъединил се: Съб Ное 21, 2009 1:47 pm
-
Гост
-
Гост
Ре: тарсим кжартира
за контакт тел 699414062 лубо моге и да станеsisi написа:zdraveite, nie sme mlada dvoika i si tarsim kvartira ili staq ,ako moje v palma i s vazmojnost za parkirane.677391403. blagodarq
-
Гост
-
slima
- Присъединил се: Съб Яну 30, 2010 2:56 pm
-
Stratovarius
- Присъединил се: Сря Юни 23, 2010 10:30 pm