Търся квартира

Различни обяви, които могат да бъдат полезни - купувам/продавам, заменям и други.

Модератор: moderator

mananka
Публикации: 1
Присъединил се: Пет Юни 05, 2009 11:07 pm
::

Публикуване от mananka »

Privet na vsichki stoinostni bulgari, ako vse oshte ima takiva.Bulgarsko semeistvo sme i tursim samostoiatelna kvartira/ moje i goliama staia, no naistina samostoiatelna.. Ochakvame detstata ni da doidat ot BG za vakantstiata pri nas i zatova ni triabva nesto podhodiastto, da ne pritesniavame nikoi. Razpolagame sus sobstven transport.
ochakvam izgodni predlojenia na <marik_70>
kristian
Присъединил се: Пет Юни 19, 2009 7:48 pm

Публикуване от kristian »

tarsq staq 659217716
Velv3t
Публикации: 9
Присъединил се: Пет Авг 01, 2008 11:41 pm

Търсим стая или малък апартамент в Can Pastilla

Публикуване от Velv3t »

Здравейте,

търся стая или малък апартамент в или около Кан Пастия за мои приятели, двойка студенти от Англия, които са тук да работят за лятото. Могат да се нанесат веднага и ще останат вероятно до края на септември. Българи са, говорят перфектно английски и немски, както и малко испански. Може да пишете или да се обадите директно на 693827716 - Ирина.

Мерси предварително за предложенията и хубава неделя.

Поздрави.
vvzi
Присъединил се: Пон Юни 22, 2009 11:27 am

tarsiya si kvartira

Публикуване от vvzi »

tarsiya si enostaen apartament v Magaluf ili v blizost do Magaluf , moje i dvustaen ili tristaen sas sakvartiranti. Pishete mi na maila Vvzi!@ABV.BG
nenito
Публикации: 2
Присъединил се: Нед Юли 12, 2009 1:31 pm

Tarsq kvartira

Публикуване от nenito »

Zdraveite, nie sme dovika nepyshachi i tarsim staq ili kvartira pod naem do 300 EURO.
Vashite predlojeniq ochakvame na ferre@abv.bg ili na melo@abv.bg
Blagodarim Vi
g

g

Публикуване от g »

tarsia samostoiatelno jili6te za semeistvo sas dete v Palma!!! blagodaria predvaritelno:) happy1978@abv.bg
stavrry@abv.bg

Тарся спешно квартира

Публикуване от stavrry@abv.bg »

търся спешно квартира,може самостоятелна стая,на разумна цена
sisi

tarsim kvartira

Публикуване от sisi »

zdraveite, nie sme mlada dvoika i si tarsim kvartira ili staq ,ako moje v palma i s vazmojnost za parkirane.677391403. blagodarq
rudi
Присъединил се: Вто Ное 03, 2009 2:54 am

Публикуване от rudi »

Здравейте търся квартира на острова от месец декември моля ви ако чуете нещо ми пишете
ROSIMIRA

DAVAM KVARTIRA OT 5 DEKEMVRI GSM 671364869

Публикуване от ROSIMIRA »

rudi написа:Здравейте търся квартира на острова от месец декември моля ви ако чуете нещо ми пишете
Гост

Re: търсим стая под наем

Публикуване от Гост »

ivana написа:за две момичета ако е възможно в палма. спешно:!: :!: :!: :!:

davam staia pod naem 699414062 lubo g riera
*** Молим всички да пишат на кирлица! ***
puh4e86
Публикации: 4
Присъединил се: Съб Ное 21, 2009 1:47 pm

Публикуване от puh4e86 »

Давам стая под наем,пл мадрид.Тел за контакти 671705986 Зуза
Гост

Публикуване от Гост »

Anonymous написа:samotna maika tarsi kvartira moje ednostaini ili tavanzdska da ima banq i wc
здр обади ми се моге и да ти сжарси работа тарсиа сакжартиранти за момента сам сам тел 699414062
Г.Риера
Гост

Ре: тарсим кжартира

Публикуване от Гост »

sisi написа:zdraveite, nie sme mlada dvoika i si tarsim kvartira ili staq ,ako moje v palma i s vazmojnost za parkirane.677391403. blagodarq
за контакт тел 699414062 лубо моге и да стане
Гост

Публикуване от Гост »

Anonymous написа:samotna maika tarsi kvartira moje ednostaini ili tavansza kontakt 699414062ka da ima banq i wc
Гост

Re: g

Публикуване от Гост »

g написа:tarsia samostoiatelno jili6te za semeistvo sas dete v Palma!!! blagodaria predvaritelno:) happy1978@abv.bg
az imam tel 699414062
Потребителски аватар
yaseniasya
Публикации: 10
Присъединил се: Сря Юни 24, 2009 5:20 pm

Квартира

Публикуване от yaseniasya »

Здравейте, на 20 Февруари се прибираме в Майорка и ще ни трябва квартира за около 10-20 дни, докато си намерим работа, ако някои има предложения, да отговаря в сайта. Благодаря предварително.
slima
Присъединил се: Съб Яну 30, 2010 2:56 pm

Публикуване от slima »

Търся квартира в Палма-студио за двама.
Stratovarius
Присъединил се: Сря Юни 23, 2010 10:30 pm

Публикуване от Stratovarius »

Здравейте. От 20 дни съм в Палма и живея при приятели, но се налага да изляза на квартира. Търся стая с 2 легла, студио с 2 легла или едностаен апартамент. Очаквам обяви отвсякъде...Палма, Магалуф, Кала Майор...

телефон 648709875 - Добри
cvjatko
Присъединил се: Сря Дек 09, 2009 8:46 pm

kvartira

Публикуване от cvjatko »

DVOIKA MOM4E I MOMI4E TARSI KVARTIRA . MOJE DA 4UKNETE SAMO 678046283 +359897789581 skype : ceco-meco82