БЪЛГАРИ!! ПОДАЙТЕ НИ РЪКА , НА НАС ПОЧЕРНЕНИТЕ СЕМЕЙСТВА

Нашите правила и Вашите идеи, критики и предложения за форума, проблеми с изполването му.

Модератор: moderator

help_mallorca
Публикации: 1
Присъединил се: Съб Сеп 17, 2011 2:16 pm
::

БЪЛГАРИ!! ПОДАЙТЕ НИ РЪКА , НА НАС ПОЧЕРНЕНИТЕ СЕМЕЙСТВА

Публикуване от help_mallorca »

Здравейте БЪЛГАРИ ! Пише ви една майка , от една почернена и пълна със скръб и сълзи улица .
На ВЕЛИКДЕН тази година , купих 6 свещи за детето ми , и неговите приятели - а вякаш ги купих за мен самата. Този светъл празик за жалост за нас се превърна в ЧЕРЕН ВЕЛИКДЕН ! На улицата на която до вчера децата ни тичаха неволно в момента отанаха само къврари петна . Погребахме децата си с костюмите за абитуриентските им балове. Сега вече не ни остана нищо друго освен да искаме правосъдие ! Ние, родителите на загиналите в Симеоновград деца с подкрепата на роднините на загиналата в Бургас Валя и граждански съюз „Сила”, предприехме национална подписка за промяна в законодателството и по-конкретно за промяна в Наказателния кодекс. Подписката е насочена и срещу бездействието на институците при разследване на смъртни случаи причинени при пътно-транспортни произшествия и неадекватните мерки срещу нарушителите. МОЛИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ , ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ! Във Валенсия и Мадрид вече има дечица по българските квартали който събират подписи. Нуждаем се от 3/4 доброволци и в Палма , който да отделят по мъничко време и да ни подпомогнат в събирането на гласове ! Благодарим Ви за подкрепата в каузата „Да предпазим децата от убийците на пътя!” ! *Моля желаещите да ми пишат , тук за повече информация*
Гост

Публикуване от Гост »

zdraveite.az jelaq pove4e informaciq i sam saglasna da pomogna.
Todora
Публикации: 5
Присъединил се: Нед Авг 29, 2010 1:04 am

ЖЕЛАЯ ДА ПОМОГНА С КАКВОТО МОГА

Публикуване от Todora »

ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ ЖЕЛАЯ ДА ПОМОГНА И АКО МОГА ЩЕ ГО НАПРАВЯ С УДОВОЛСТВИЕ САМО МИ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОН 603108785 ЗА ДА СЕ УТОЧНИМ ЗА ПОДРОБНОСТИ.ЖИВЕЯ В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА.ЩЕ ЧАКАМ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕН.СВОБОДНОТО МИ ВРЕМЕ Е ВЪВ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.
mme4vkrs
Публикации: 2
Присъединил се: Пет Дек 02, 2011 6:55 am

Публикуване от mme4vkrs »

lv handbags I have looked for such software for a long time.