Съвет за работа в майорка

Тук попадат темите и коментарите, които не се вместват по-горе. Всеки носи отговорност за написаното от него.

Модератор: moderator

Тони

Съвет за работа в майорка

Публикуване от Тони »

Имам много добра оферта за работа в майорка - 2300 евро на месец със пълни осигуровки.
В момента във Варна работя за 1400лв и след 3-4 месеца пак ще ме повишат вероятно до 1800-2000лв. Освен това в българия не плащам квартира.
Според вас заслужава ли си за тези пари да се преместя в майорка?

Моля дайте съвет понеже утре ми е срока да кажа дали приемам работата, а е голяма дилема.
Гост

Публикуване от Гост »

[smilie=be mine!.gif] bravo be .kade rastat tezi oferti.da si nakazsam nakolko.
Гост

Re: Съвет за работа в майорка

Публикуване от Гост »

Тони написа:Имам много добра оферта за работа в майорка - 2300 евро на месец със пълни осигуровки.
В момента във Варна работя за 1400лв и след 3-4 месеца пак ще ме повишат вероятно до 1800-2000лв. Освен това в българия не плащам квартира.
Според вас заслужава ли си за тези пари да се преместя в майорка?

Моля дайте съвет понеже утре ми е срока да кажа дали приемам работата, а е голяма дилема.

Зна4и се седи на трибуквеника и си ба4кай,без език и някого тук-просто ще се прибересш насран-хехехехе
Тони

вече приех

Публикуване от Тони »

Късно е за съвети, вече приех
В договора включихме клауза че ако фирмата прекрати договора преди да е изтекла 1 година(независимо дали ме уволнят или съкратят) ще ми се заплатят всички заплати до края на годината. От фирмата ми намериха квартира и понеже е далече от офиса ми купиха и кола(забележка не служебна а на мое име, аз само трябва да платя застраховката и), фирмата заплати наема за първия месец+2та месеца капаро като после ще ги удържат от заплатата. А самата заплата по договор е 3085 евро която след данъците излиза чисто 2300.
Benny
Публикации: 12
Присъединил се: Пет Юли 01, 2011 9:49 am
::

Re: вече приех

Публикуване от Benny »

Тони написа:Късно е за съвети, вече приех
В договора включихме клауза че ако фирмата прекрати договора преди да е изтекла 1 година(независимо дали ме уволнят или съкратят) ще ми се заплатят всички заплати до края на годината. От фирмата ми намериха квартира и понеже е далече от офиса ми купиха и кола(забележка не служебна а на мое име, аз само трябва да платя застраховката и), фирмата заплати наема за първия месец+2та месеца капаро като после ще ги удържат от заплатата. А самата заплата по договор е 3085 евро която след данъците излиза чисто 2300.
Браво Тони, радвам се ,че си приел предложението за работа, само така.........смело напред и успех!