За живеещите в чужбина Български VPN!

Тук попадат темите и коментарите, които не се вместват по-горе. Всеки носи отговорност за написаното от него.

Модератор: moderator

vvasilev
Публикации: 1
Присъединил се: Нед Май 30, 2010 6:50 am
::

За живеещите в чужбина Български VPN!

Публикуване от vvasilev »

Преди 4-5 дни един приятел ми прати линк към една чисто нова услуга, за която честно казано откакто съм тук (USA) си мечтаех поради ред причини.

Български доставчик на VPN. Ползвам подобна услуга от една друга компания. Но българската е нещо което всеки живеещ в чужбина българин иска и би трябвало да има

Доставчика се намира на www.fvpn.com има си дайлер с който дори за абсолютно незапoзнат материята човек не е проблем да се свърже.Скоростите са повече от добри за няколкото дни тест успях да си запълня връзката на 95% което е доста трудно и без VPN.

Цената всеки може да си я провери. Но е изключително конкурентна. Аз плащам зъщата за другият ми VPN. И там разбира се нямам достъп до редица български сайтове които са със заключен достъп само за хора живеещи в България.

Другото което е изключително удобно е че заплащането се осъществява през PAYPAL. Тоест няма нужда да си давате кредитната карта

Мога да каже че досега само крънках приятели да ми пускат прокси и ги ангажирах с глупости. А така си знам плащам си и получавам точно каквото ми трябва. Скоростите са супер. Цените достъпни.

При регистрация има 10 минути безплатен тестов достъп. Мисля че всеки може да си прецени дали ще му върши работа или не. Аз лично съм супер доволен. В достатъчно много теми съм виждал хора да питат за българско прокси. С тази услуга не ви трябва такова. Още повече че е доста по-сигурно и ISPто доста по-трудно ще засече ако имате P2P трафик.