Политиката в България-има ли смисъл?!

Тук попадат темите и коментарите, които не се вместват по-горе. Всеки носи отговорност за написаното от него.

Модератор: moderator

Никсъна
Публикации: 1
Присъединил се: Съб Юни 20, 2009 8:57 pm
::

Политиката в България-има ли смисъл?!

Публикуване от Никсъна »

Никоя от оялите се партии в тая окаяна държава няма интерес да има правила и народа да вижда кой търтей в парламента какво прави – е кажете ми – кога очаквате да се оправим?! Егати и гражданското общество, егати демокрацията – на мене ми писна мутри да си пазаруват депутати!

Няма ли дисциплина – нищо няма да стане! Защо в цял свят държавите се връщат в икономиката – ами защото капитала нещо се оказа, че не може да управлява. И даже нещо повече – нямам нищо против една диктатура. Военните се усетиха, ама дано да не е късно – направили са коалиция „За Родината” – сигурно е, че могат да съберат поне 200 000 гласа (тия от запаса са поне толкова) и да поемат нещата в свои ръце. Мразиме турците, ама държавата им е силна и стабилна. ЗАЩО?

ЗАЩОТО военните държат нещата в свои ръце и ако някой надигне глава с лоши намерения – бързо му я чупят! Ако не стане и тоя път – аз емигрирам – и в Албания вече е по-добре от тука...