Кризата

Тук попадат темите и коментарите, които не се вместват по-горе. Всеки носи отговорност за написаното от него.

Модератор: moderator

Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm
::

Кризата

Публикуване от lovely »

Всички чакаме 2009 нещата да се по оправят, но засега наблюденията са, че май стават по - зле. Малко инфо по върпоса:
Рекордна безработица в Испания

Сапатеро подкани банките да кредитират
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Потребителски аватар
bonbolinka
Публикации: 35
Присъединил се: Съб Окт 11, 2008 9:19 pm
::

Публикуване от bonbolinka »

От зле, че по- зле...........Не виждам как ще се оправят, след като ние всички зависим от туристите и от паричковците тук. Хората са си поокастрили бюджетите за пътуване и развлечение и всички виждате тая зима какво става- много хотели затворени, барчета и т.н. В строителството имам няколко познати, които стоят без работа. Ходят за по някой друг ден ако има обект да свършат някое малко ремонтче и толкова. Предполагам, че има нашенци на които не им е повлияло и си имат заетост ( за строителството става дума), но аз поне от това което чувам от познати- положението никак не е розово.
На моя му намалиха заплатата още преди няколко месеца. Предполагам, че има и други, които работят за по- малко пари. Ама сме се хванали на хорото и да плачем и да бършем сълзи, ще трябва да устискаме някак си. Никой не ни е карал да идваме тук- нали така. Аз също може да излетя от работа- знам ли какво ще стане. И без това сме останали една шепа хора.
Така, че поне сега в тая криза можем да вземем и да си помогаме поне с малко повечко инфо за работа. Ако някой нещо чуе, ако знае за вакантно място- то може да сподели. Никой на никого не е длъжен да търси работа, но малко информация може да е от полза.