Търся си работа (от България)
Модератор: moderator
-
kentavur
- Публикации: 4
- Присъединил се: Вто Яну 22, 2008 3:26 pm
- ::
-
max
- Публикации: 2
- Присъединил се: Съб Фев 16, 2008 7:34 am
търсим си работа като фризиорки.
имаме опит съответно 10 и 5 години и собствен салон в бг.
www.prima-max.hit.bg
www.prima-max.hit.bg
-
marusia_61
- Публикации: 1
- Присъединил се: Нед Мар 02, 2008 7:18 am
Работа и обучение на български език
Живея във Варна.Работя като начална учителка.Обичам работата си.След учителската стачка положението в училище стана нетърпимо-на принципа , че всяка заповед е предпоследна, не учете децата-гледайте документацията- неграмотните се баламосват по-лесно.
Знам,че в Испания има няколко български училища,но не съм чувала за такова в Майорка.Надявам се да прочета мнинието ви за:
-има ли много български деца,
-а Вие,техните родители, желаете ли децата Ви да учат български език и история?
Ако искате да знаете нивото на моето образование-през 1985г. съм завършила Висш педагогически институт , специалност Българска филология , степен магистър.През 1994г. се дипломирах в Софийски университет-специалност Начална учелищна педагогика , степен бака-
лавър.
Езици-отличен руски,испански и френски на ниво разбиране.
Знам,че в Испания има няколко български училища,но не съм чувала за такова в Майорка.Надявам се да прочета мнинието ви за:
-има ли много български деца,
-а Вие,техните родители, желаете ли децата Ви да учат български език и история?
Ако искате да знаете нивото на моето образование-през 1985г. съм завършила Висш педагогически институт , специалност Българска филология , степен магистър.През 1994г. се дипломирах в Софийски университет-специалност Начална учелищна педагогика , степен бака-
лавър.
Езици-отличен руски,испански и френски на ниво разбиране.
-
соня
- Присъединил се: Нед Май 04, 2008 4:51 pm
търся работа
търся си работа,гинеколог съм,с призната диплома в испания съм,
manev_boris@dbv.bg
manev_boris@dbv.bg
-
соня
- Присъединил се: Нед Май 04, 2008 4:51 pm
търся работа,неволна грешка има,manev_boris@abv.bg
неволна грешка има,manev_boris@abv.bg.- [smilie=be mine!.gif]
търся си работа като лекар,гинеколог,може обща медицина,
търся си работа като лекар,гинеколог,може обща медицина,
-
danifi66
- Присъединил се: Пет Май 30, 2008 8:24 am
Pozdraw ot BG !
Ot Balgaria pozdraw!
Търся помощ за намиране на работа, в хотел, камериерка,помощ в домакинство, гледане дете ,момощ на възрастни приемам
и всяко друго сериозно , коректно предложение.
Владея много добре немски език. 42 годишна ,
Благодаря предварително!
Търся помощ за намиране на работа, в хотел, камериерка,помощ в домакинство, гледане дете ,момощ на възрастни приемам
и всяко друго сериозно , коректно предложение.
Владея много добре немски език. 42 годишна ,
Благодаря предварително!
-
neazz
- Присъединил се: Пон Яну 07, 2008 7:40 pm
маникюрист
здравейте на 23 г съм имам заваршени курсове като маникюрист,педикюрист,ноктопластика с гел и акрил.търсяси работа в тази сфера или каквото и да е само да има нешто с което да се прехранвам в палма за контакти skype parcalesata
skype parcalesata
-
Nako
- Присъединил се: Пон Авг 13, 2007 11:48 am
SysAdmin?
Я кажете намира ли се при вас работа за Системни Администратори? Ще се радвам ако някои колега сподели накратко как стоят нещата, какво е заплащането, търсенето, изискванията, и ... разни други неща 
Поздрави, Нако
Поздрави, Нако
-
admin
- Site Admin
- Публикации: 31
- Присъединил се: Съб Окт 07, 2006 10:16 pm
Re: SysAdmin?
Има и търсене и предлагане. Без да съм сисадмин, май повече за уин, и е нужен испански.Nako написа:Я кажете намира ли се при вас работа за Системни Администратори? Ще се радвам ако някои колега сподели накратко как стоят нещата, какво е заплащането, търсенето, изискванията, и ... разни други неща
Поздрави, Нако
-
Nako
- Присъединил се: Пон Авг 13, 2007 11:48 am
още инфо?
А заплатите как са спрямо континенталната част на Испания? Дали ще е много по-трудно да си намеря работа с Англииски и Unix , не Windows? Освен http://infojobs.com/ има ли друг саит които да е по специализиран за Палма/Майорка?
-
admin
- Site Admin
- Публикации: 31
- Присъединил се: Съб Окт 07, 2006 10:16 pm
Re: още инфо?
За сравнение на заплатите - можеш да видиш на сайта за различните райони, както и какво е търсенето за различните платформи и изискванията за говорене на език. Аз нямам наблюдения по твоите въпроси, а кое е трудно зависи от много неща...Nako написа:А заплатите как са спрямо континенталната част на Испания? Дали ще е много по-трудно да си намеря работа с Англииски и Unix , не Windows? Освен http://infojobs.com/ има ли друг саит които да е по специализиран за Палма/Майорка?
-
elena
tarsia niakakva rabota v palma de maiorka
mnogo bih iskala da rabotia v palma de maiorka.rabotila sam 10 god. kato servitiorka.ima li shans za men?
Много бих искала да работя в Палма де Майорка. Работила съм 10 г. като сервитьорка. Има ли шанс за мен?
***Молим всички да пишат на кирилица***
Много бих искала да работя в Палма де Майорка. Работила съм 10 г. като сервитьорка. Има ли шанс за мен?
***Молим всички да пишат на кирилица***
-
тединка
-
margo
Здравейте,
Обичам Майорка, ходила съм 3 пъти на екскурзия там, много ми харесва. Разочарована съм от България, искам да се махна от тук, държавата, в която искам да съм е Испания. Имам следния въпрос, ще се радвам, ако можете да ми отговорите.
С мъжът ми сме решили да развием някакъв бизнес в Майорка (или някой друг град в Испания), дали ще вземем заведение, магазин, автомивка или нещо друго под наем няма значение. В момента ходим и двамата на курс по испански. Живот и здраве до година и половина се надявам, че ще можем да заминем.Та когато заминаваш с такава цел, какви документи са нужни, можете ли да ме насочите от къде да започнем. Ох ,малко ми е объркан поста, за което се извинявам. Благодаря ви предварително и поздрави.
Обичам Майорка, ходила съм 3 пъти на екскурзия там, много ми харесва. Разочарована съм от България, искам да се махна от тук, държавата, в която искам да съм е Испания. Имам следния въпрос, ще се радвам, ако можете да ми отговорите.
С мъжът ми сме решили да развием някакъв бизнес в Майорка (или някой друг град в Испания), дали ще вземем заведение, магазин, автомивка или нещо друго под наем няма значение. В момента ходим и двамата на курс по испански. Живот и здраве до година и половина се надявам, че ще можем да заминем.Та когато заминаваш с такава цел, какви документи са нужни, можете ли да ме насочите от къде да започнем. Ох ,малко ми е объркан поста, за което се извинявам. Благодаря ви предварително и поздрави.
-
fabio
- Публикации: 28
- Присъединил се: Вто Окт 10, 2006 3:39 pm
-
fabio
- Публикации: 28
- Присъединил се: Вто Окт 10, 2006 3:39 pm
след година и половина... смятате да развивате "някакъв бизнес" на Майорка (или друг "град")... защото Ви е харесал като туристическа дестинация... и сте разочаровани от България, въпреки че имате достатъчно пари да купите бизнес... и искате отсега да знаете какви документи да си подготвите...
ами добре... няма да имате никакви проблеми! доколкото знам, ще са Ви нужни паспорт, може би и лична карта, другите документи ще Ви ги издадат от тук. За да се почувствате добре дошли, ще Ви кажа също, че има доста възможности за закупуване на бизнес и че ако някой Ви е обидил, то съм аз, а не форума...
ами добре... няма да имате никакви проблеми! доколкото знам, ще са Ви нужни паспорт, може би и лична карта, другите документи ще Ви ги издадат от тук. За да се почувствате добре дошли, ще Ви кажа също, че има доста възможности за закупуване на бизнес и че ако някой Ви е обидил, то съм аз, а не форума...
-
Таня
- Присъединил се: Пет Авг 01, 2008 7:00 am
две момичета
Здравеите много ми хареса Палма де Майорка но никога не съм напускала България но тук нещата стават все по трудни всеки те лъже и използва за това искам да опитам нещо друго.
На моита приятелка и се обадил един приятел и предложил да отде там и да си на мери работа и тя е решила да ме вземе с нея и да работим каквото има ,но мен ме страх да не се случи нещо .
Искам да знам каква работа се намира наи лесно и как
аз съм по професия масажист но мога и много други неща да работя а иска също да питам дали лесно се на мира квартира.
Просто нищо не разбирам всичко е ново за мен .
ако някои мойе да ми помогне а и да питам друго колко ще ми стува билета на ферибота от Барселона за палма де майорка
На моита приятелка и се обадил един приятел и предложил да отде там и да си на мери работа и тя е решила да ме вземе с нея и да работим каквото има ,но мен ме страх да не се случи нещо .
Искам да знам каква работа се намира наи лесно и как
аз съм по професия масажист но мога и много други неща да работя а иска също да питам дали лесно се на мира квартира.
Просто нищо не разбирам всичко е ново за мен .
ако някои мойе да ми помогне а и да питам друго колко ще ми стува билета на ферибота от Барселона за палма де майорка