Търся работа!

Търся/предлагам работа за българи на Майорка. Разрешително за работа в Испания и как се взема първа резиденция.Как се подновява резиденция. Къде и какво мога да работя.

Модератор: moderator

yporita_devoika
Публикации: 2
Присъединил се: Нед Фев 17, 2008 11:54 pm
::

здравейте

Публикуване от yporita_devoika »

искам да попитам има ли такива агенции които намират работа в палма де маллорка и ако някой знае нека ми пише може и да не е агенция някой които има това време да намери работа и когато доида да мога да започна да си платя за услугата!благодаря предварително за отговорите по темета ми :P е-майла ми е:steet_1305@abv.bg
yporita_devoika
Присъединил се: Нед Фев 17, 2008 11:54 pm

изжинете

Публикуване от yporita_devoika »

за грешките в правописа нещо клавиатурата ми забива :)
Потребителски аватар
Mr.DJ
Публикации: 14
Присъединил се: Съб Ное 25, 2006 11:22 pm

Re: здравейте

Публикуване от Mr.DJ »

yporita_devoika написа:искам да попитам има ли такива агенции които намират работа в палма де маллорка и ако някой знае нека ми пише може и да не е агенция някой които има това време да намери работа и когато доида да мога да започна да си платя за услугата!благодаря предварително за отговорите по темета ми :P е-майла ми е:steet_1305@abv.bg
Ех, колко хубаво би било всичко да ставаше така... с едно плащане... :roll:
Гост

Публикуване от Гост »

dam hubavo bi bilo ama....pak i sam chuvala che balgarite tam ne si pomagat mnogo ot zloba neznaq do kolkoe varno zashtoto sam go chuvala ot hora koito sa tam,no ne sam go vidqla lichno taka,che.....az znam za edin takav chovek koito gi pravi tiq neshta z apari daje i kvartira namira tam,no prosto ne iskam da se zanimavam s nego po nikakav povod zatova tarsq tuk :)
Гост

Публикуване от Гост »

дам хубаво би било ама....пак и сам чувала че българите там не си помагат много от злоба незная до колко е в
ярно защото сам го чувала от хора които са там,но не сам го в
идяла лично така,че.....аз знам за един такав човек които ги прави тия ''услуги'' за пари даже и квартира намира там,но просто не искам да се занимавам с него по никакав повод затова тарся тук :) :roll:
Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm

Публикуване от lovely »

Има такива "агенции", които обикновено намират работа, която никой не иска да върши. И ти плащаш доволен че си намерил работа и после след 1 месец не издържаш и се махаш. Под "агенции" имам предвид определени хора, а не фирми... Всичко това е много несериозно. Никой не може да ти намери работа без да те е виждал, без да си пратила СВ и без да си отишла на интервю за работа... Ако някой ти обещава нещо друго и ти казва, че става от там да си намериш работа тука, просто не се връзвай - няма смисъл.
А иначе честно казано ми писна да слушам , че българите тука се мразели и били злобни... Ами не сме по - различни то тези които живеят в България - същите сме и тука и там има от тези които си помагат и от тези които са злобни и завиждат. То по хората ходи, не е е синдром на българите извън Бълагария. Самата идея на този сайт е хората да си помогат помежду си с информация - така че факта че има хора които са ти обърнали внимание да ти отговорят на върпоса и да ти пишат все пак говори достатъчно...
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Momchil

Tursq si rabota v Mallorca

Публикуване от Momchil »

Zdraveite kazvam se Mom4il ot polvin godina jiveq v Mallorca i si tursq rabota imam 6ofiorska knijka znam malko ispanski i angliiski ezik govorim i pismen, rabotil sum predimno v oblasta na stroitelstvoto, ako moje kato 6ofior nai dobre.
Blagodarq vi predvaritelno.
O4akvam vi na: vip_mom4il@abv.bg;
Мимс

Публикуване от Мимс »

Привет на всички.
Живея в Испания.Моя позната работи като интерна недалеч от мен и семейството ми,но тъй като няма компютър,ме помоли да се поинтересувам за инфо относно работа в Палма де Майорка.Тя е 50 годишна.Нейна приятелка и предложила да заминат там,за да потърсят работа като камериерки.Лично аз гледам скептично на тази оферта,като се има предвид възрастта и,но реших да се поинтересувам,щом ме помоли.Можете ли да ми кажете как всъщност стоят нещата и дали да се надява на успех?
bobi1986
Публикации: 1
Присъединил се: Пон Мар 10, 2008 9:38 pm

Tyrsq rabota vsqkakva

Публикуване от bobi1986 »

ZDRAVEITE NA VSICHKI OT 3 MESECA SYM V PALMA JIVEQ V LAS PALMERAS LOSHOTO E CHE NQMAM RABOTA. TYRSQ RABOTA VSQKAKVA NA 22 GODINI SYM 190 SYM VISOK 115 KG RABOTIL SYM KATO OHRANA V NQKOI ZAVEDENQ V SF 1 GODINA 3 GODINI V BENZINOSTANCIQ OMV.RAZBIRAM OT PC GOTVQ PO MALKO PRAVQ VELIKOLEPNI PICI. IMAH TAKAVA MALKA PRAKTIKA I V STROITELSTVOTO AKO IMA BYLGARI KOITO MOGAT DA POMOGNAT S NQKOQ OBQVA DA ME POTYRSQT 6TE IM SE OTBLAGODARQ I PAK PI6A 4E SYM GOTOV DA RABOTQ KAKVATO I DA E RABOTA. ZNAM MALKO ISPANSKI POVE4E ANGLIISKI SYVSEM MALKO NEMSKI.
dany
Присъединил се: Нед Мар 02, 2008 5:18 pm

Здравейте

Публикуване от dany »

И аз се включвам към тези които търсят работа - няма значение от вида.Търся я от България за мой близък който е в Палма и е доста време без работа. Благодаря Ви предварително.
adrian

tursq rabota

Публикуване от adrian »

hola :P ot skoro sam tuka v palma i si tursa rabota nqma zna4enie kakva ako nqkoi moje da me naputi kum koi da se oburna ili da mi pomogne s neshto da mi pishe iamsoscared@abv.bg ili da otgovori tuka naprao v foruma mersi predvaritelno ..
zivko
Присъединил се: Сря Апр 30, 2008 11:09 am

Re: Търся работа!

Публикуване от zivko »

Zdraveite ,ot skoro sum tuk na Mallorca ,maitor stroitel sum ,spezialist sum v sferata na grubi stroezi,vutre6ni i dovar6itelni raboti,remonti,s govorim ispanski sum zle no razbiram, na 49god sum , raspolagam sus N.I.E. moga da pusna i autonomo pri seriozna oferta,tel 666 087 465 Zivko ot Varna 6TE sum blagodaren dori i za suvet!
Потребителски аватар
moderator
Публикации: 41
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 11:20 pm
:: Модерирам с Модерация ::

Re: Търся работа!

Публикуване от moderator »

zivko написа:Zdraveite ,ot skoro sum tuk na Mallorca ,maitor stroitel sum ,spezialist sum v sferata na grubi stroezi,vutre6ni i dovar6itelni raboti,remonti,s govorim ispanski sum zle no razbiram, na 49god sum , raspolagam sus N.I.E. moga da pusna i autonomo pri seriozna oferta,tel 666 087 465 Zivko ot Varna 6TE sum blagodaren dori i za suvet!
Здравей Живко. Представа нямам от строителство и как стоят нещата там, но колкото да усетиш някаква подкрепа, ето една оферта от сайта www.infojobs.net:
http://illes-balears.oferta.infojobs.ne ... 2965566953
А можеш и спокойно да се обърнеш към някое трудово бюро и с мъничко късмет да ти дадат оферта, която става и за аутономо - последното не е изпробвано. Ако имаш предпочитания или идеи за фирма, можеш да потърсиш в сайта по име на фирмата или просто да им се обадиш и да ги питаш как можеш да кандидатстваш за работа.
Успех!
4egamo
Публикации: 4
Присъединил се: Сря Май 28, 2008 10:08 am

търся работа

Публикуване от 4egamo »

търся каква да е работа.от година и половина сам в палма,говора що годе ,разбирам от строителство,градинарство.ако някои може да помогне ще сам му много благодарен :lol: имеил;st.todorov.35@abv.bg.telefon:667098795
rsv8
Присъединил се: Пон Авг 25, 2008 8:25 pm

Tърся си работа

Публикуване от rsv8 »

Търся работа като барман или сервитьор,същто като общт работник в строителството работил съм същто и градинар. На 24 години средно ниво на испански от 2 години на майорка тел 627 023 172
Stefka
Публикации: 29
Присъединил се: Съб Сеп 20, 2008 9:55 pm

Tarsene na rabota

Публикуване от Stefka »

Zdraveite!Tarsia rabota v restorant ili hotel. S dokumenti sam, znam ezika. Ako znaete niakakva rabota pichete mi. tel.664573748
Stefka
Публикации: 29
Присъединил се: Съб Сеп 20, 2008 9:55 pm

tarsia rabota

Публикуване от Stefka »

zdraveite! tarsia rabota. jiveia v Palma. tarsia ofisina za rabota na korabite,ako znaete kade ima takava pichete mi,ili tel.664573748
noella
Присъединил се: Сря Дек 17, 2008 3:10 pm

търся спешно работа

Публикуване от noella »

търся спешно работа ,интерна или екстерна ,моля който има информация да се обади на +34656891931

благодаря предварително
Потребителски аватар
Shana
Публикации: 16
Присъединил се: Вто Фев 13, 2007 7:46 am

O6te li si bez rabota?

Публикуване от Shana »

Ako znae6 dobre ispanski, ako si seriozna i otgovorna 6te ti dam dve oferti za rabota. Otgovori dali te interesuvat. Ednata e dependienta v magazin s angliiski i drugata e po4asovo gledane na vazrastna señora v doma i /zadaljitelno vladeene na mallorquinski.
eviled
Присъединил се: Съб Яну 17, 2009 6:40 pm

Tursq rabota!

Публикуване от eviled »

Zdraveite,iskam da popitam dali tezi predlojeniq za rabota sa o6te validni,i ako sa,kak da se svurjem s vas?