Търся

Различни обяви, които могат да бъдат полезни - купувам/продавам, заменям и други.

Модератор: moderator

seni76
Публикации: 1
Присъединил се: Пон Авг 01, 2011 9:09 am
::

rabota

Публикуване от seni76 »

zdraveyta .ot 2 meseca sme v palma i si tarsim rabota v palma za semeystvo moje i s prespivane za sega sme pri poznati .Znaem malko ispanski .za mesec zamestvahme drugi hora .Nqkou ako znae rabota za semeystvo chte mu badem blagodarni!!!!! seni76@abv.bg
Гост

tarsq

Публикуване от Гост »

tarsqt se balgarki za rabota kato interna
671214396
Гост

Re: tarsq

Публикуване от Гост »

Anonymous написа:tarsqt se balgarki za rabota kato interna
671214396
Interesuvam se ot obqvata kajete si skaipa za da govorim Za kude v Ispaniq stava vupros ? [smilie=be mine!.gif]
Stefka
Публикации: 29
Присъединил се: Съб Сеп 20, 2008 9:55 pm

tarsia jena za zamestvane na interna za edin mesec

Публикуване от Stefka »

Zdraveite! Tarsia jena za zamestvane na interna za edin mesec, za vremeto ot 10 dekemvri do 12 yanuari. Ako niakoi tarsi rabota da se obadi na tel. 664573748 ili skype steffi_1955
Гост

Oferta za rabota

Публикуване от Гост »

Tursiat se bulgarki za rabota kato "interna".
Tursi se semeistvo ili dvoika(bulgari), koito da govorqt nemski ili angliiski za rabota kato interna v Germania.

tel. za kontakti: 671214396
dido

tursq

Публикуване от dido »

tursq chovek koito prepodava ispanski ezik v palma po chasovo.633881871
гост

търся човек за доставка на лекарство

Публикуване от гост »

Търся човек, който да се занимава с превози и да ми купи лекарство то испанска аптека и да го донесе до БГ. Нека ако има някой да ми пише на simpat@abv.bg
omega
Публикации: 1
Присъединил се: Пон Май 14, 2012 10:13 am

как.да.си.направя.фирма.на.Майорка?????

Публикуване от omega »

Здравейте!!!Може.ли.някой.да.ми.помогне.да.ми.каже.как.и.какъв.е.редът.да.си.направя.фирма(ресторантъорска.дейност)на.Майорка!!!Може.да.ми.пишете.на.omegagroup@mail.bg
lariska00
Публикации: 2
Присъединил се: Пет Юни 22, 2012 9:09 pm

tarsia rabota v salon

Публикуване от lariska00 »

Zdraveite,kazvam se Irina na 35g. i sam ot Sofia.Rabotia ot 10godini vav friziorski salon,pravia manikur s dekoracii,noktoplastika,pedikur,grim,piarsing,postaviam migli kosam po kosam i na snopcheta,pravia permanenten grim na vejdi,ustni i okoloochen kontur,malki tatuirovki,sashto taka kola maska i seshoari.tuk rabotia vseki den po 12chasa,pochti bez pochivka,imam mnogo klienti,no istinata e,che ne iskam i pet minuti da ostavam tuk.Imam dashteria na 12g.i sled niakolko dni pristigam v Barselona i mnogo bih iskala da si nameria rabota tam,vav Valensia ili v Palma de Maiorka.She sam blagodarna,ako mi izpratite otgovor.Email;renetka7610293791@abv.bg;ili mi se obadete na tel.0893315471.
Гост

търся

Публикуване от Гост »

Търся участие в бизнес с българин на острова,който по една или друга причина има нужда от съдружник при коректни условия!Моля за сериозни предложения! За контакт: pit0861@dir.bg
stefanova.1964

търся преводач легитимен на Маиорка за документ

Публикуване от stefanova.1964 »

търся преводач легитимен на Майорка за документ
Nikolai
Присъединил се: Вто Фев 09, 2010 7:01 pm

Публикуване от Nikolai »

Търся човек с бус да закараме багаш до Севлиево ,може би около 500/600 кг. Тел.(657133800) Недялко
uliana

Превоз на кученце от България

Публикуване от uliana »

Търся човек,който би могъл да прекара малко кученце от България (София) до острова.Кученцето е с ваксина,микрочип и паспорт.
тел: 636 327 748 или more6tica@abv.bg
:cry:
спешно :?
Nikolai
Присъединил се: Вто Фев 09, 2010 7:01 pm

Публикуване от Nikolai »

Търся превоз за багаж от Палма (Аренал) до България (Севлиево) багажа ми е над 500 кг.Като искам и аз да пътувам с него.Тел. 657133800
един от ужилените

Re: ТЪРСИМ РАБОТА И КВАРТИРА

Публикуване от един от ужилените »

...

*** мнението е изтрито от moderator на 06/08/2013 по молба на потребител
Maria

Търся съквартирант/ka СПЕШНО

Публикуване от Maria »

търся мъж/жена за съквартирант в Ibiza
Мария

Търся съквартирант/ка СПЕШНО

Публикуване от Мария »

Търся мъж/жена за съквартирант/ка в Ibiza tel.652 941 513
Stefka
Публикации: 29
Присъединил се: Съб Сеп 20, 2008 9:55 pm

Tarsia jena za zamestvane-interna ot 10.09.-do 10.10.2013

Публикуване от Stefka »

Zdraveite! Tarsia jena za zamestvane na interna, za edin mesec ot 10.09.2013 do 10.10.2013. Rabotata e na placa España. Ako niakoi tarsi rabota da se obadi na tel.664573748 -Stefka ili Email; steffania_koleva@abv.bg
steffania_koleva@abv.bg

Tърся работа

Публикуване от steffania_koleva@abv.bg »

Здравейте! Търся работа в Палма, externa за чистене, по часово. Ако някой знае да пише на Email steffania_koleva@abv.bg ili tel. 664573748
Мила

търся работа

Публикуване от Мила »

Здравейте,търся работа за зимния сезон.Работих като помощник готвач в ресторант.Имам документ за завършен курс.В момента търся неопределена работа.Ако някой търси работници може да ми се обади на телефон - 603211251