Търся работа!
Модератор: moderator
-
nando
- Публикации: 1
- Присъединил се: Чет Сеп 01, 2011 4:22 pm
- ::
тарсq работа
моjeli nqkoi da pomogne be hora blagodarq zavar4ik sam raboteh edna godina podvodno zavarqvane v barselona imam vsi4ki nujni tapii i 5 godini staj v podvodnoto zavarqvane blagodqrq predvaritelno blagodarq
-
a4kata666
Tursq rabota
Muj na 30 godini,tursi rabota v Palma.Govorq dobre angliiski ezik i malko ispanski,imam rezidenciq i golqmo jelanie za zapo4vane na kakvato i da e rabota.Ako nqkoi ima jelanie da sudeistva ,ostavqm telefonniq si nomer(649 098 613)Blagodarq predvaritelno .
-
mima74
- Присъединил се: Сря Юли 28, 2010 1:14 pm
Търся работа в област Галисия,провинция Понтеведра
Здравейте,от шест месеца съм в Испания, област Галисия,провинция Понтеведра и си търся работа.Имам диплома за учител по български и английски език,която съм лицензирала на испански.В България имам 16 години учителски стаж.Възможно ли е да си намеря работа като учител тук или ако не какво бих могла да работя?Благодаря ви за помощта предварително!
-
orlin andreev
Ре: Търся работа!
tarsq rabota v palma kato gradinar ,avtomontior tenekedjia ,remonti na motokari i el.kari i v selskoto stopanstvomoderator написа:Поставете тук съдържателна информация за себе си.
Мисля, че на всеки му се случва да чуе за свободно работно място, но не винаги познава подходящи хора.
Можете да използвате "лични съобщения" за връзка.
-
Гост
Re: Ре: Търся работа!
tel. 634260424orlin andreev написа:tarsq rabota v palma kato gradinar ,avtomontior tenekedjia ,remonti na motokari i el.kari i v selskoto stopanstvomoderator написа:Поставете тук съдържателна информация за себе си.
Мисля, че на всеки му се случва да чуе за свободно работно място, но не винаги познава подходящи хора.
Можете да използвате "лични съобщения" за връзка.
-
Stefka
- Публикации: 29
- Присъединил се: Съб Сеп 20, 2008 9:55 pm
tarsia rabota v Palma de Mallorca-speshno
Zdraveite! Tarsia rabota speshno nezavisimo kakva e; externa, interna, pochasovo, imam opit v lavanderia-planchadora,fregaplatos, limpieza a sasho imam diploma Tecnico en Educacion Infantil za Guarderias Infantiles, ako niakoi znae niakakva rabota molia da se obadi na tel-664573748, skype; steffi_1955, email steffania_koleva@abv.bg Predvaritelno vi blagodaria
-
Stefka
tarsia rabota
Zdraveite! Tarsia rabota externa,interna po chasove, chistene, gladene, v restorant-mieene na chinii/fregaplatos/,limpieza, ako niakoi znae niakakva rabota da se obadi na tel.664573748 Email; steffania_koleva@abv.bg s dobar ispaski. Stefka
-
Stefka
tarsia rabota v Palma de Mallorca
Zdraveite! Tarsia rabota v Palma nezavisimo kakva e externa, interna, limpieza, fregaplatos,gledane na deca, bazrastni hora, ako niakoi znae niakakva rabota da se obadi na tel 664573748 ili E-mail steffania_koleva@abv.bg
-
Stefka
Tarsia rabota speshno
Zdraveite! Tarsia rabota speshno, kakvato y da e, interna, externa kakvato y da e, ako niakoi znae za rabota da pishe na email; steffania_koleva@abv.bg ili tel 664573748 she sam mn blagodarna,
-
bgmotocross79
- Публикации: 2
- Присъединил се: Сря Юни 27, 2012 7:29 pm
-
bgmotocross79
- Публикации: 2
- Присъединил се: Сря Юни 27, 2012 7:29 pm
-
Stefka
tarsia rabota speshno
Zdraveite! Tarsia rabota speshno nezavisimo kakva e; externa, interna po chasovo, chistene, gledane na decha, vazrastni hora. Molia ,ako niakoi znae niakakva rabota da se obadi na tel 664573748 ili na email steffania_koleva@abv.bg. Blagodaria
-
Stefka
Tarsia tabota
Zdraveite! Tarsia rabota kakvato y da e interna, externa po chasovo ako niakoi znae za rabota da pishe na email steffania_koleva@abv.bg ili tel 664573748
-
nico
tarsia rabota
tarsia rabota za sezona kato gotvash ili pomoschmik v kuhnia imam neobhodimiat opit tel 698281193
-
ivkomar
- Присъединил се: Пет Юни 07, 2013 4:59 pm
търся работа в строителството
Официал де 1а ,търся работа в строителството:боядисване,шпакловка,фаянс,теракот,гипсокартон,зидария,мазилка,имам разрешение за работа. тел:634862378
-
hardit
- Публикации: 3
- Присъединил се: Пон Ное 04, 2013 12:34 pm
Новобранец, на това отгоре търсещ работа в Палма де Майорка
Здравейте, отдавна чета форума, но едва на скоро се регистрирах, ухапа ме кучето и тъй като една приятелка дълго ме врънка да дойда насам, разбирайте 13 години та най сетне се съгласих и ето ме тук на територията на Испания, по точно в Палма де Майорка. Ситуацията в Бг през последната година допълнително натежа и отделно след като знам английски(така си мисля) реших че мога да науча испански на място и да поживея тук. Взех си билет, евтино от Румъния директно за Палма, и ето ме тук, предварително си легализирах всички дипломи, та даже и свидетелството за съдимост и смятах че набързо, като един "велик специалист" в ИТ бранша за има няма две седмици и ще съм готов с работата А дано, ама надалистрахотен рефрен от това лято в Бг и вече търся помощ от всякъде и за почти каква да е работа. Всъщност съм Телекомуникационен инженер с магистърска степен, и не съм от тези дето не ходят на доктор учил съм средното в електротехникум, пак същата специалност и изобщо се занимавам с техника от дете, та така до наши дни с над 10 години стаж с най модерната техника, по едни от най важните проекти в Бг, Европа и Азия. Занимавал съм се от смешни офис машини до най новите оборудвания на Cisco в дейта центровете в Бг и чужбина, общо взето уж голямата работа. Пуснах на местни и международни корпорации над 50 курикулиума, както им викат местните и само едни ми отговориха...че ще ме имат предвид. Сега уча испански и колкото и да си мислех, че за моята работа не ми е много нужен, май испанците не са същото мнение, ще видим като го науча какво ще стане. Благодаря на всички за вниманието, ако някой има желание да свърже с мен, да заповяда на лични или на пощата ми: infojobta@yahoo.com
С усмивки: T. Антонов
С усмивки: T. Антонов
-
Дани
търся работа
търся си работа екстерна със опит съм от дълги години живея в Ралма ако някой желае да помогне телефонът ми е 699040263
-
Stefka
Tarsia rabota
Zdraveite1 Momche na 24 godini tarsi rabota; Gradinarstvo, Stroitelstvo, na pristanisheto ikakvato i da e. Ako niakoi znae za rabota da se obadi na tel.633325834 i 664573748 ili email steffania_koleva@abv.bg Blagodaria vi