Търся квартира

Различни обяви, които могат да бъдат полезни - купувам/продавам, заменям и други.

Модератор: moderator

vaniakasabova

tarsa kvartira za semeistvo

Публикуване от vaniakasabova »

Semeistvo tarsi kvartira(staq) pod naem ot 1 oktomvri
maia_ts
Публикации: 5
Присъединил се: Нед Сеп 26, 2010 2:42 pm
::

здравеите

Публикуване от maia_ts »

квартира за мъж ,жена и дете на 6 годинки от 01.12.2010
gost

tarsim spe6no kvartira

Публикуване от gost »

semeistvo s dve golemi mom4eta na 19 i 16 godini tarsi spe6no kvartira .ako ima i drugi semeistva koito tarsqt neka se obadqt na telefon 630574889.da naemem apartament i da si podelqme naema i razhodite.sa6to taka me ustroivat 2 stai sas vazmojnost za polzvane na ob6tite plo6ti.mnogo spe6no.po vazmojnost v palma,no i arenal e dobar variant.
adeliza
Публикации: 5
Присъединил се: Пон Май 07, 2007 6:07 pm

търся стая под наем в Палма за двойка

Публикуване от adeliza »

търся стая под наем в Палма за двойка!687194145 Аделина Благодаря
Adelina Dragostinova
Потребителски аватар
yaseniasya
Публикации: 10
Присъединил се: Сря Юни 24, 2009 5:20 pm

Търся квартира Магалуф

Публикуване от yaseniasya »

Здравейте, отново се завръщам тази година на острова и си търся квартира в Магалуф, или някой с който да си поделим апартамент. Казвам се Ясен, телефона ми е 625863949 или и-мейл... ysy_1985@abv.bg
Гост

Публикуване от Гост »

Po spe6nost tarsq golqma staq pod naem ot 01.04.2011 g. dalgosro4no v 4ist i tih apartament, po vazmojnost sas samostoqtelna banq i ne-pove4e ot 3-ma jivu6ti. Predpo4itam da e v sentara. Seriozna i otgovorna jena sam i 6te o4akvam seriozni predlojeniq na tel. 669513989 ot 9.00 do 18.00 hasa. Mariq Nedeva
Mariq Nedeva

Tarsq kvartira /staq ili estudio/

Публикуване от Mariq Nedeva »

Anonymous написа:Po spe6nost tarsq golqma staq pod naem ot 01.04.2011 g. dalgosro4no v 4ist i tih apartament, po vazmojnost sas samostoqtelna banq i ne-pove4e ot 3-ma jivu6ti. Predpo4itam da e v sentara. Seriozna i otgovorna jena sam i 6te o4akvam seriozni predlojeniq na tel. 669513989 ot 9.00 do 18.00 hasa. Mariq Nedeva
Mariq

tarsq kvartira pod naem

Публикуване от Mariq »

Zdraveite! Spe6no tarsq kvartira pod naem ot m. april dalgosro4no i predpo4itam golqma staq sas samostoqtelna banq v Palma-sentar, v 4ist i spokoen apartament, kadeto da jiveqt ne pove4e ot 3 du6i. Osven tova me interesuva i vazmojnost za estudio pod naem, sa6to da bade v sentara ili blizo okolo nego. Seriozna jena sam, na ulegnala vazrast, izklio4itelno otgovorna, imam rabota i dohodi i 6te o4akvam samo seriozni obajdaniq. Telefon: 669 513 989 MARIQ NEDEVA ot 9.00 do 19.00 hasa.
Georgi–БГ

Публикуване от Georgi–БГ »

И аз също си търся квартира или просто да се включа като съквартирант в някой апартамент ! Пристигам в началото на април на 07.04 и общо взето нямам големи претенции къде , ще е местоположението на квартирата !
e-mail: marchev79@gmail.com
Boryana-Buba

Tarsq kvartira

Публикуване от Boryana-Buba »

Zdraveite!
Tarsq kvartira v Palma de Mallorka za 4-ma du6i v centralnata 4ast ot perioda 06.04.2011!Molq vsi4ki koito mogat da mi dadat informaciq za svobodni apartamenti ili mneniq da mi pi6at na: boriana.1985@abv.bg
anny
Публикации: 1
Присъединил се: Вто Апр 12, 2011 9:26 pm

Tursq kvartira

Публикуване от anny »

Zdraveite!
Tursim kvartira za dve momicheta v Magaluf. Telefon za vruzka 603121603
kuklata
Публикации: 2
Присъединил се: Вто Май 31, 2011 8:46 pm

tarsq kvartira

Публикуване от kuklata »

zdr tarsim si kvartira sas priqtelqt mi vav palma do 250 evro.mnogo blagodarq predvaritelno dano se nameri nqkoi da kaje ne6to ako znae i da ni pomogne iskame da sme samostoqtelni 4e taka s mnogo hora na edno mqsto ne stava
kuklata
Публикации: 2
Присъединил се: Вто Май 31, 2011 8:46 pm

tarsq kvartira

Публикуване от kuklata »

zdraveitq na vsi4ki.Tarsim si kvartira sas priqtelqt mi za da sme otdelno,vav momenta sme sas o6te 4 4oveka i e mn trudno za tova ako nqkoi moje da ni pomogne sas ne6to ako znae ili davat pod naem neka pi6e mn blagodarq predvaritelno.i da e vav Palma
Uliana Borislavova
Публикации: 1
Присъединил се: Вто Сеп 20, 2011 6:32 pm

Tursq kvartira

Публикуване от Uliana Borislavova »

Tursq staq ili studio pod naem,dulgosro4no polzvane za dvama du6i.Po vuzmojnost v centura na palma :oops: [smilie=be mine!.gif]
киро

търся квартира в Мадрид

Публикуване от киро »

[smilie=be mine!.gif] търся квартира в Мадрид...някох може ли да помогне??
didi

tarsia kvartira

Публикуване от didi »

Tarsia staia pod naem v raiona na ARENAL telefon za vrazka 662351860
irina yordanova ilieva

tarsq kvartira

Публикуване от irina yordanova ilieva »

jena na sredna vazrast tarsi kvartira-staq v raiona na placa españa ili v arenal.Po vazmojnost naema da e ot 180 do 200 evro s vklyucheni vsichki razhodi.Predvaritelno blagodarq na tezi koito mi otgovorqt
Гост

Re: tarsq kvartira

Публикуване от Гост »

irina yordanova ilieva написа:jena na sredna vazrast tarsi kvartira-staq v raiona na placa españa ili v arenal.Po vazmojnost naema da e ot 180 do 200 evro s vklyucheni vsichki razhodi.Predvaritelno blagodarq na tezi koito mi otgovorqt
tel.610321218
baleares
Публикации: 12
Присъединил се: Вто Май 29, 2012 12:26 pm

Tърся квартира

Публикуване от baleares »

Търся стая.
Последна редакция от baleares на Пон Юни 04, 2012 9:15 pm, редактирана общо 1 път.
mallorca

KVARTIRI

Публикуване от mallorca »

kakvo stava s vas balgari? tarsq sigorno poveche ot 3 meseca staq za dvama i ne nairam apredi tova e imalo tolkova mnogo...
I az si mislq che e lesno da si namerim edna staq ama qvno ne e taka.
Ako nqkoi dava staq za dvama da napishe tuk che predlaga. Mnogo blagodarq.