Търся
Модератор: moderator
-
maia_ts
- Публикации: 5
- Присъединил се: Нед Сеп 26, 2010 2:42 pm
- ::
-
biancaneve
тарсиа работа
тарсиа работа v vаленcиа,ниамам претенции какvа. гоvориа много добре англииски ,италиански,малко испански ,перфектен руски. имам cертифиkати и за работа и на кораби. имам опит като камериерка v 5 зvезден хотел v малта и гарциа,опиt на пассагерски кораб и 4астна iaxта. тел за vразка 00356 99556295 ili email leila2008@abv.bg
-
STANIMIR
TARSQ SI RABOTA
нА 26г. съм. Владея добре испански,англииски.Може ли някой да ми помогне да си намеря работа в Испания.Имам книжка с категории B C. моля ви ако имате възможност да ми помогнете пишете ми на gala__73@abv.bg
-
Гост
spe6no tarsq rabota
tarsq rabota po zamestvane v interna,eksterna ili kato studena kuhnq.ledane a desa.tel.689819327,vatamatura@abv.bg
-
ГИНКА
ТЪРСЯ ДИМА
ЗНАЯ ЧЕ СИ ТУК ОБАДИ СЕ /ЗА ДИМА/ФЕРНАНДО ЖИВЕЕ С МЕН ДЪЩЕРЯ МИ СЪЩО/ЕЛА ПОНЕ НЕЯ ДА ВИДИШ ВЕЧЕ Е НА 10/НТЯ НЯМЯ НИЩО С БЪЛГАРИЯ/ЗА НЕЯ ТАМ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ
-
Pavlina Iordanova
- Публикации: 1
- Присъединил се: Сря Фев 16, 2011 8:18 pm
Обява за работа
Ресторант "ИКО" село Крупник търси персонал.Добро заплащане.осигуровки[/b]
-
mozaka399
- Присъединил се: Сря Мар 16, 2011 7:19 pm
Работа
Здравейте,казвам се Петар и съм на 34години от 3 месеца съм в Майорка и не мога да си намеря работа. 11години имам стаж,като готва4 международна и европейска кухня.Говоря перфекно Ангийски и малко испански: Ако някой може до помогне ще бъда благодарен...
-
Tony
- Публикации: 2
- Присъединил се: Нед Май 15, 2011 6:32 pm
Re: за работа
Ami ako beshe ostavila niakakyv kontakt niamashe da e zle. Obadi mi se na 871 235 769 ot vtornik do sybota mejdu 12-18h.dushi4kata написа:здравейте-търся си работа в испания-като масажистка-владея английски на добро ниво,испански малко:
Pozdravi
-
admiral_4@abv.bg
Търся работа като селвитьор или барман
Търся работа като сервитьор, барман или градинар за поддържане на имот. На 28 години съм, неженен. Работил съм 10 години в Испания, като от тях три сезона в Палма де майорка и три сезона на остров Форментера. В момента съм с приятелката си в Paguera от 5 април. Зная перфектно испански, руски език и мн.добре английски. С приятен външев вид съм, професионалист и умея да работя в екип. тел. за връзка 675395664 Пламен Трошев се казвам.[/b]
-
admiral_4@abv.bg
Търся работа
Търся работа като чистачка на заведение или къщи и гледане на деца. На 25години съм, зная мн.добре испански и отлично английски език. В момента съм в Paguera на квартира. Имам документи за работа в Испания. тел. за връзка 0899262503 Силвия Стоименова се казвам
-
pdproperty
- Публикации: 2
- Присъединил се: Чет Май 19, 2011 1:44 pm
Търся работа
Здравейте. В средата на юни тази година тръгваме с моя приятел за Майорка. Има кой да ни посрещне, къде да живеем първоначално, но искам да помоля за помощ с работата. Аз съм на 41, говоря испански, не перфектно, но се разбираме:) английски малко и руски. Търся работа като масажистка, в заведение... вообще, нямам претенции... каквото се намери. Приятеля ми е автомонтьор, с 15г опит, много добър майстор. На 34г. е, но не знае езици. Моля, помогнете! Предварително благодаря.
-
Гост
prevoz na mebeli
Tarsq bus za prevozvane na mebeli v Palma. O4akvam obajdaniq na tel. 662585633 do 30.06.2011
-
Ралица Даскалова
- Присъединил се: Сря Юни 22, 2011 2:28 pm
Търся работа в Палма де Майорка
Говоря Английски и малко Испански.Търся си работа за гледане на деца или чистене на къщи,екстерна или почасово.Имам шофьорска книжка.
-
xaxo777
- Присъединил се: Нед Юли 03, 2011 4:27 pm
Търся съдружник за ресторант-спешно
търся съдружник за ресторант в Палма - централна част971701933,634481009