Еднопосочен самолетен билет
Модератор: moderator
-
kokky
- Публикации: 10
- Присъединил се: Съб Дек 15, 2007 6:54 pm
- ::
Еднопосочен самолетен билет
Ще каже ли някои колко струва еднопосечен самолетен билет Софиа-Мадрид със летищните такси?
БГ
-
lovely
- Публикации: 111
- Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm
Здравей kokky, цената на самолетните билети зависи много то датата и авиокомпанията, която извършва полета. Също така и колко време преди полета си купуваш билет - при т.нар. нискобюджетни авиокомании принципа е, че колкото по - рано си купиш билет толкова по - евтин е той. За София - Мадрид - не се сещам обаче някоя нискотарифна авиокомпания. Това е сайта на България Еър - www.air.bg тука можеш да проверяваш цените за датите които те интересуват. За България еър - понякога е по - изгодно да си вземеш двупосочен билет, колкото и да е абсурдно, ако имат някоя промоция за двупосочни билети и излизат по - евтини. Сега погледахна на сайта им за март месец еднопосочния София - Мадрид е 202Е, а двупосочния 248Е. Също така ако не държиш да пътуваш точно София - Мадрид - www.clickair.com лети доста евтино София - Барселона.
Ако ти е нужна още информация не се притеснявай да питаш. Успех с намиране на полет!
Ако ти е нужна още информация не се притеснявай да питаш. Успех с намиране на полет!
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
-
ивопалма
- Публикации: 1
- Присъединил се: Сря Фев 13, 2008 12:44 am
самолетни билети
Можеш да погледнеш www.expedia.bg мисля че те имат най ниски цени на самолетни билети.
Късмет
Късмет
-
ida
- Присъединил се: Пет Фев 15, 2008 4:25 pm
евтини самолетни билети
Някой може ли да ми каже дали clikcair вече осъществява полети от София До Барселона,защото за всички възможни дати за които направя запитване ми показва , че няма полети
-
iv_koleva
- Публикации: 4
- Присъединил се: Вто Юли 10, 2007 9:13 am
самолетни билети
Сега гледам че www.wizzair.com пускат линия София -Барселона тази година от 17 юли до края на септември -двупосочния билет излиза максимум до 300 лв.
-
stoianka
- Публикации: 2
- Присъединил се: Нед Фев 24, 2008 3:57 pm
-
lovely
- Публикации: 111
- Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm
-
Mar4ev
- Присъединил се: Съб Окт 16, 2010 8:52 am
Ето и от мен едно сайтче за сравняване на цени на самолетни билети.
Ето го и линка: http://poleti.org/
Надявам се да Ви е полезно!
Ето го и линка: http://poleti.org/
Надявам се да Ви е полезно!