Търся си работа (от България)

Търся/предлагам работа за българи на Майорка. Разрешително за работа в Испания и как се взема първа резиденция.Как се подновява резиденция. Къде и какво мога да работя.

Модератор: moderator

Гост

Публикуване от Гост »

Здравейте,пиша ви от България.Казвам се Петър,на 49 години съм и цял живот съм се занимавал с ремонт на електронни и механични уреди.Знам английски на средно ниво,руски и малко немски.Имам сериозното намерение да потърся своя шанс в Майорка,не само по специалността си и ще съм благодарен на всеки,който реши да сподели полезна информация,свързана с работата и живота на острова.Моят e-mail е PVA62672003@yahoo.com ,скайп petech2.Просто до гуша ми дойде да ровя по нашите нещастни сайтове за работа,които предлагат всичко друго,но не и истината!
Потребителски аватар
5q
Публикации: 9
Присъединил се: Чет Фев 14, 2008 4:24 pm
::

Публикуване от 5q »

Ако си майстор на италиански пици виж това :

2. Juni 2009

suche italienische Pizzabäcker für unsere Pizzeria in Can Pastilla, ganzjährige Arbeit und nur mit SPAM.

Eintrag von: cami

Telefon: 630582458
Потребителски аватар
5q
Публикации: 9
Присъединил се: Чет Фев 14, 2008 4:24 pm

Публикуване от 5q »

Пробвай тук:

2. Juni 2009

Das Restaurante La Vida in Peguera sucht dringend einen Koch. Erfahrungen in mediterraner sowie deutscher Küche erforderlich. Kreativität, Belastbarkeit sowie Zuverlässigkeit wird erwartet. Flexible Arbeitszeit und fester Arbeitsvertrag. Ich freue mich über Ihre Bewerbung.

Eintrag von: Restaurante

Telefon: 971689795
peacemaker
Публикации: 1
Присъединил се: Нед Юни 14, 2009 2:00 pm

ARTIST

Публикуване от peacemaker »

Здравейте , аз сам професионален художник - живопис , стенопис . Търся си работа ...поръчки в Палма де Майорка , моля ви ако има хора там ,които могат да ми помогнат нека ми пишат , готов съм и да платя при реална оферта , бих желал да е в сферата на изкуството , но първоначално мога да започна и с нещо друго , майстор обущар съм също поправка на обувки....мога да се справя и с други дейности ...очаквам отговор ....благодаря ви
Zdravko
Присъединил се: Нед Юни 21, 2009 3:13 pm

Търся работа

Публикуване от Zdravko »

Здравеите, търся работа в сферата на строителството,знам малко испански и в момента го уча.Тук в БГ е много зле работата,имам строителна фирма от една година,преди това сам работил близо 6-7 години довършително строителство,но нямам търпение да се махна и да затворя фирма защото тук е подобие на АД в всяко едно отношение.Искам само да попитам в кои град ще е по-добре да търся тази работа и на тези които нямат работа там,само да им кажа да не се отказват защото тук в БГ ще става по зле а сега е много зле.....
joaquin88
Присъединил се: Пет Юни 26, 2009 7:08 pm

търся работа

Публикуване от joaquin88 »

Хора българи,помогнете!Моля Ви!Търся работа за мен 40 годишна жена,без много претенции.Имам и съпруг който ще ме последва където и да отида.Ако сте с добро сърце,моля помогнете!
stanislava

работа

Публикуване от stanislava »

zdraveite znam 4e nee tuk mqstoto no neznaq kade da popitam vie ste parviq 4ovek na kogoto moga da pi6a. trqbva mi spe6no rabota v ispaniq za men i sapruga mi kakto i kvartira i mnenie za polojenieto pri vas mnogo vi molq pomognete mi tuk sme v bezishodica.v balgariq nqma dobre platena rabota,nikoga neiskah da napuskam stranata ni no rodi mi se detence,krizata doide i biznesa mi propadna i sega nqmam izbor molq pi6te mi na sesy_234@abv.bg
k.damqnov
Публикации: 4
Присъединил се: Пон Окт 05, 2009 10:03 pm

Публикуване от k.damqnov »

Zdraveite.jiveq ve4e blizo 2 meseca na ostrova v Peguera i bih iskal da znam daili ima i dr bulgari tuk v Peguera.
verronikkakk
Присъединил се: Пон Фев 22, 2010 3:26 pm

работа за графичен дизайнер, ,художни, специалист предпечатЗ

Публикуване от verronikkakk »

Здравейте,
някой знае ли за работа свързана с компютърният дизайн или някаква друга. Може да ми пишете на veronikay@abv.bg Много искам да живея и работя в Испания
yachtemerald
Присъединил се: Сря Мар 03, 2010 6:17 pm

Търся ангажименти като шкипер на ахта и за транспорт на яхти

Публикуване от yachtemerald »

Имам голям опит. Имам и собствена яхта - 10м. В момента е в Гърция. Провеждам курсове по яхтинг. Бил съм много пъти на Балеарите. Плавал съм по цялото испанско крайбрежие, Канарите, Северно море.
Пресичал съм два пъти Атлантика като капитан.
Казвам се Васил Василев на 51г.
Вижте : www.zornica.dir.bg ;
zor@gbg.bg ; 00359 888 216627
vesko188
Присъединил се: Чет Юни 03, 2010 9:31 am

работа като спасител

Публикуване от vesko188 »

здравейте на всички 8)
поздравявам ви за хубавия сайт
някой може ли да ми каже лесно ли се намира работа като спасител на плаж или басейн в майорка ?
работя като спасител от 2007 година .много ми се иска да работя в майорка като спасител и вече от 1 година ми е като някаква мечта
знам че сега вече сезона съм го изтървал но се надявам другото лято да успея
чух че испанците били "куци" в чуждите езици и държали много на езика си.
владея английски и руски добре което е плюс за мен може би?
купил съм си 3 самоучителя по испански език и смятам че за една година мога да хвана някаква основа на испанския език
ако имам възможност през есента обезателно ще отида и на курс по испански
ясен
Присъединил се: Чет Мар 10, 2011 4:24 pm

Публикуване от ясен »

Търся работа в Майорка като стъклар.Имам голям опит,занимавал съм се с почти всичко.Поназнайвам английски,ходих и на курсове по испански.Ако можете,помогнете,ще се отблагодаря.
elian_87
Присъединил се: Чет Май 26, 2011 12:11 pm

tursq rabota

Публикуване от elian_87 »

do bulgarite v ispaniq s molba za malko pomosht tyrsq si rabota nezavisimo v koq chast na ispaniq e i bez znachenie ot rabotata
чавдар
Публикации: 2
Присъединил се: Чет Юни 30, 2011 12:32 pm

търся работа блгарин

Публикуване от чавдар »

подръжка озеленител подръжка басеини тревни площи бояджия шпакловка
Benny
Публикации: 12
Присъединил се: Пет Юли 01, 2011 9:49 am

работа

Публикуване от Benny »

Tърся работа като маникюристка/без ноктопластика/ , педикюристка или масажистка- имам опит и в трите професии. Говоря малко английски , немски и руски , в момента уча испански.Лъчезарна и комуникативна съм,а също така - отговорна! Моля ви ако можете да ми помогнете! За контакти можете да ме намерите на скайп :

a_l_l_y6666

Благодаря ви предварително!
Benny

ДЕКОРАТОР

Публикуване от Benny »

........a като хоби се
занимавам с декорация/дрехи/ , аранжиране/витрини,цветя/, украса на заведения за партита и др. подобни дейности в областта на приложното изкуство!Говоря малко английски , немски и руски,а в момента уча испански.
Дали бих могла да си намеря работа в тази област?Всяка информация ще ми е от полза!
Благодаря ви ,че ви има!!!
Последна редакция от Benny на Пон Юли 04, 2011 9:16 am, редактирана общо 1 път.
Benny

букет от бонбони

Публикуване от Benny »

http://podaraci-bg.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

това е една от дейностите, които умея - букети от бонбони, опаковане на подаръци и др.
mims1976
Публикации: 3
Присъединил се: Нед Авг 21, 2011 7:52 pm

rabota

Публикуване от mims1976 »

Nie sme mlado semeistvo i si tursim rabota v Ispaniq.Kato domakini v nqkoq kushta detegledachka domashna pomoshnica 6ofur i t.n.Molq koito znae ili poznava hora koito naemat hora v Ispaniq da pi6at.Su6to taka pochistvane na kushta .Molq pishte vajno e . [smilie=be mine!.gif] :lol:
Гост

Публикуване от Гост »

Nie sme mlado semeistvo i si tyrsim rabota v Ispaniq.Za domashni pomo6nici.Za detegledachka shofur i t.nMolq koito ima info da pishe za rabota ako znae hora koito naemat rabotnici v Ispaniq.Znaem ispanski.
Гост

busco trabajo

Публикуване от Гост »

Здравейте, търся спешно работа в Палма за сезона и не само ако е възможно да бъде свързана с работа в кухня, бърза закуска, пицария. на 21 години съм, умея да приготвям различни вкусотии от тесто, както и други кулинарни произведения. Отговорна и комуникативна.