Търся работа!

Търся/предлагам работа за българи на Майорка. Разрешително за работа в Испания и как се взема първа резиденция.Как се подновява резиденция. Къде и какво мога да работя.

Модератор: moderator

Гост

Публикуване от Гост »

V momenta sam si v BG za tri meseca. Dlajnostite ne biaha zaeti,no dokato se varna sas sigurnost 6te badat. Ot tuk ne moga da proveda interviuto za rabota.
Гост

Re: търся спешно работа

Публикуване от Гост »

noella написа:търся спешно работа ,интерна или екстерна ,моля който има информация да се обади на +34656891931

благодаря предварително
Гост

Re: търся спешно работа

Публикуване от Гост »

kakvo rabota po to4no tarsi6 i kade
paula
Публикации: 1
Присъединил се: Сря Яну 14, 2009 5:47 pm
::

тарся работа

Публикуване от paula »

тарся си работа , ако някои знае нещо да ми зван на тел. 678110250
предварително благодаря.
BURGAS
Присъединил се: Сря Яну 14, 2009 1:30 pm

тарся работа

Публикуване от BURGAS »

тарся си работа , ако някои знае нещо да ми зван на тел. 678110250
предварително благодаря
Stefka
Публикации: 29
Присъединил се: Съб Сеп 20, 2008 9:55 pm

tarsia rabota

Публикуване от Stefka »

zdraveite! tarsia spechno rabota, v hotel-restorant-fregaplatos, limpieza, po chasovo, externa,tarsia sacho ofisina za rabota na korabite, ako niakoi znae necho da mi piche ili tel. 664573748
nikola_34
Публикации: 2
Присъединил се: Пон Окт 27, 2008 2:28 pm

тарся си работа

Публикуване от nikola_34 »

тарся си работа като маистор v строителстvото далаг трудоv стаж v професията тел:ш37930792 мерси за предложенията :wink:
Stefka

spechno tarsia rabota

Публикуване от Stefka »

zdraveite, spechno tarsia rabota. Po chasovo,externa,v restorant-fregaplatos,limpieza,ayudante de cocina, jiveia v Palma, ako niakoi znae necho-pichete mi, ili tel.664573748
Stefka

tarsia spechno rabota

Публикуване от Stefka »

Zdraveite! Tarsia cpechno rabota kakvato i dae-externa, pochasovo limpieza ayudante de cocina fregaplatos, v hotel. Ako niakoi znae rabota molia da mi piche na email - steffania_koleva@abv.bg ili tel. mi e 664573748
ETITAF
Присъединил се: Пет Май 01, 2009 5:21 pm

TЪРСЯ СИ РАБОТА

Публикуване от ETITAF »

ЗДРАВЕЙТЕ,
АЗ СЪМ АУТОНОМА И СИ ТЪРСЯ РАБОТА.
НЕ ДЪРЖА НА ДОГОВОР,МОГА ДА ИЗДАВАМ ФАКТУРИ НА ЕВЕНТУАЛЕН РАБОТОДАТЕЛ.РАБОТЯ ПРЕДИМНО В ХОТЕЛИЕРСТВОТО И РЕСТОРАНТОРСТВОТО,АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ [smilie=kiss of love.gif] ДА НАМЕРЯ НЕЩИЧКО.
ЖИВЕЯ В КОЛОНИЯ СЕН ДЖОРДИ НО СЪМ С КОЛА КОЕТО МЕ ПРАВИ МОБИЛНА И ГОТОВА ДА ПОСРЕЩНА ВСЯКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.
БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА МИ ПОМОГНАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ТЕЛ.618 21 22 23
Reneta_22
Присъединил се: Пет Май 22, 2009 6:08 pm

MADRID

Публикуване от Reneta_22 »

2 godini bqh v ispaniq do dekemvri v MADRID no se naloji da si zamina za bylgariq sega smqtam otnovo da se vyrna mojeli nqkoi da mi spodeli kak stoqt ne6tata sega za rauta kato se ima vpredvid 4e znam dostaty4no ezika trudno li e da si nameri jena rauta ? Iskat li dokumenti ?
6te vi byda blagodarna ako spodelite s men
ss23

РАУТА

Публикуване от ss23 »

ако така ги знаеш като Българският тия езици ,нямаш грешка.
:lol: :lol: :lol:
ss23

РАУТА

Публикуване от ss23 »

ако така ги знаеш като Българският тия езици(раута) ,нямаш грешка.
:lol: :lol: :lol:
niki2003

ydr

Публикуване от niki2003 »

tarsq si rabota kato tanciorka no bez konsumaciq ako nqkoi znae ne6to molq da me osvedomi , blagodarq vi predvaritelno
bi4kam_icko
Присъединил се: Пет Юни 12, 2009 5:56 pm

t1rsq si rabota v oblast Madrid

Публикуване от bi4kam_icko »

zdraveite,kazvam se Gergana Djirkova,na 20 godini sam i si t1rsq rabota v oblast Madrid.molq vi ako mojete da mi pomognete pi6ete na bi4kam_icko@abv.bg ili zvanete na telefon 0034699774274
elva60
Присъединил се: Нед Юни 14, 2009 1:20 am

tarsq savet

Публикуване от elva60 »

Zdraveite! Ako nqkoi znae dali ima mqsto kadeto moga da rabotq kato u4itelka po angliiski ezik , molq da mi pi6e! Zavar6ila sam filologiq , no ne moga da razbera kak da tarsq mqsto kato u4itelka. Blagodarq vi predvaritelno! :?
Stefka

tarsia spechno rabota

Публикуване от Stefka »

zdraveite tarsia spechno rabota externa, po chasovo, v restorant fregaplatos, limpieza i kakvato i da e. molia ako znaete niakoai rabota pichete mi na email-eteffania_koleva@abv.bg ili tel.664573748
dexter7
Публикации: 2
Присъединил се: Пет Юли 17, 2009 11:02 am

Публикуване от dexter7 »

az i priatelkata mi 28 i 30g ot 2 sedmici sme v Palma nova i si tursim rabota za anglogovoria6ti. Niakoi ako ima info ili moje da pomogne da pi6e.
nakko
Присъединил се: Съб Юли 23, 2011 5:18 pm

busco trabajo

Публикуване от nakko »

Zdraveite , ot 3 meseca sum na ostrova ucha ispanski vseki den na 25g sum ot sofia, tursia rabota kato mebelist ili montajist na parket imam opit suotvetno 5 godini kato montajist na mebeli i 2 na parket , ako niakoi moje da udari edno ramo shte sum mu blagodaren . Bih se probval i kato ayudante cocinero ili camarero viarvam che shte se spravia s rabotata , angliiskia mi e na dobro nivo.Imam i malko opit v stroitelstvoto ne otkazvam kakvato i da e rabota

Nasko
662240742
silvia
Присъединил се: Пет Авг 26, 2011 1:44 pm

Публикуване от silvia »

zdraveyte as sam ot bg.speshno si tarsq rabota za gledane na stari hara ili deca.Kakto i za chistene ,gladene ,gotvene.Imam shoforska knishka karah izvestno vreme v San djordi.znam donqkade ezika.ako nqkoy moje da pomogne she mu bada blagodarna. PS.jena sam na sredna vazrast i bez angajimenti. sulbie_halil@abv.bg