Търся си работа (от България)

Търся/предлагам работа за българи на Майорка. Разрешително за работа в Испания и как се взема първа резиденция.Как се подновява резиденция. Къде и какво мога да работя.

Модератор: moderator

Потребителски аватар
bonbolinka
Публикации: 35
Присъединил се: Съб Окт 11, 2008 9:19 pm
::

Публикуване от bonbolinka »

Приемам критиката. Тона ми може и да е бил по- рязък, но се предполага, че като седнеш да пишеш нещо- било то пост или нещо друго, то си на ясно какво искаш- дали ще питаш нещо, дали ще обясняваш нещо. Аз съм много толерантен човек и дори и без "майоркинското" спокоиствие съм рабрана и мила по характер и бих могла да обяснявам с мек тон всичко и да давам отгори ( когато мога разбира се). Конкретно на този пост не знам кой би могъл да отговори. Та затова нека погледнем и двете страни. Ако има обидени от тона ми, то моля да бъда извинена, но също така моля и задаващите въпроси да са малко по - ясни.
яница

търсим работа

Публикуване от яница »

семейство търси работа по възможност за съпруга ми работа като шофьор с категории B и C.
deskata0831
Публикации: 1
Присъединил се: Пет Фев 06, 2009 6:48 pm

Re: tursq rabota

Публикуване от deskata0831 »

Zdraveite vsi4ki, tursq si rabota SPE6NO v Ispania, ako nqkoi moje da pomogne molq pi6ete mi na deskata0831@abv.bg
Blagodarq predvaritelno
Гост

Публикуване от Гост »

Здравейте ние сме семейство с детенце на годинка Търсим работа в Испания Не знаем езика Ако някои може да ни помогне да ни пише
galana
Присъединил се: Нед Фев 15, 2009 9:33 pm

Публикуване от galana »

Семеиство търси работа
dany12
Присъединил се: Съб Фев 28, 2009 2:09 pm

работа към полицията в майорка/испания

Публикуване от dany12 »

Здравейте всички,работя най-престижната работа в системата на МВР в България (Специални части),преминал съм доста курсове в работата си и специализации,работя я с МНОГО желание и отдаденост,говоря английски език,предстои ми дипломиране.Бил съм много пъти на посещение в Майорка и Испания и реших сега да попитам някой от вас, които сте от доста време там, дали има някаква възможност да се започне работа към полицията в Майорка/Испания,и дали има и какви са условията, на които трябва да отговарям.Очаквам отговорите на всеки запознат ,Благодаря Ви предварително!Успех на всички.Чао
danaia78
Присъединил се: Съб Фев 28, 2009 9:44 pm

tarsia rabota v Palma

Публикуване от danaia78 »

Zdraveite,molia ako niakoi znae agentzia za rabota v Palma da mi pomogne.Blagodaria predvaritelno
Потребителски аватар
tanja
Публикации: 34
Присъединил се: Пон Яну 22, 2007 10:55 am

Публикуване от tanja »

За работа в системата на МВР в Испания или по-точно Майорка изискват задължително каталан и испански , а също и испанско гражданство.
Denica1980
Присъединил се: Съб Мар 28, 2009 7:20 pm

търся работа

Публикуване от Denica1980 »

Здравейте, в момента съм в България, но си търся работа в Испания. Готвач съм имам стаж по специалноста вече 10 години. Работил съм и в Германия, търся си работа в ресторант, ако някой може да ми помогне нека ми пише
enigma_water
Присъединил се: Чет Апр 02, 2009 11:05 pm

tursq si kvartira i rabota kato voden spasitel

Публикуване от enigma_water »

Здравейте на всички сънародници:)
Имам желание това лято да дойда в Испания да работя като спасител.
Много ще ви бъда благодарна ,ако някои може да ми помогне с информация къде мога да търся подобна работа и квартира до към
400-500 eu.И имам ли шанс да си намеря работа като не говоря испански все още?Говоря английски и немски много-добре...
Ако някои ми помогне ще му бъда задължена....
Поздрави от БГ!
Марина
vaskogt

здрасти

Публикуване от vaskogt »

здравеите имам намерение да се заселиа в испаниа интересува ме какви са цените на квартирите и как мога да си наема как е живота в испаниа
иваило райчeв

търсиа каквато и да е работа

Публикуване от иваило райчeв »

здравеите аз сам от силистра тарся си ниакаква работа може ли ниакои да ми помогне
Потребителски аватар
Drukker
Публикации: 2
Присъединил се: Нед Апр 26, 2009 5:23 pm

Печатници

Публикуване от Drukker »

Здравейте интересува ме дали има Печатници в Палма?И дали като Печетар мога да си намеря работа в Палма или в Испания .Пр
едварително ви благодаря.
ilichovski

Mnenie

Публикуване от ilichovski »

Здравейте от Бургас.Казвам се Илия Николаевич студент съм във Университет Prof d-r Asen Zlatarov”, Bourgas.Специалност "Технология на Материалите и Материалознание" 3 курс.
Искам да попитам основно няколко въпроса,щесъм много БЛАГОДАРЕН на тези които ми
отговорят.Понеже имам възможноста септември месец да поработя в Испания при чичо си
,който е в град Tomelloso малък град в Испания ще бера грозде в продалжение на 2 месеца.
И там идва дилемата дали да остана,понеже много мои колеги имигрираха каде лине.А това
което го уча е много относителна специалност готвят кадри за завод Лукойл Бургас идаже при
завършване пак несе знае дали щете вземат,ако нямаш връзки "зле"Аи малко хора се навиват да работят в тези "ОТРОВНИ" производства и повечето след завършване стават шофьори.Но с това неидва и края на света естествено.Въпроса мие намерих в и-нет ето тези сайтове за курсове за предобиване на квалификация.
http://www.seas.es/
http://www.aulaclic.es/index.html - тези даже са безплатни.
http://www.aulapolis.com/
http://www.pascal-ie.com/
Може ли някои сподели мнение за тях доколко има смисал от тях какво трябва да прeтижаваш да започнеш един такъв курс емигрант може лидасе класира за такъв курс какви документи са необходими.Има ли реализация от тях най общо казано.Понеже неискам цял живот да стоя
на полето.или на строежа ,а от работа несе плаша знам че всяко начало е трудно изпитал съм го неведнъж.Бил съм 5 месеца на студенстка бригада
в Англия,но там емигрантите неги приемат особенно добре ,а от чичото знам че Испания е по приветлива държава за емигрант понеже самите Испанци са били такива аи най се доближават до нашия манталитет.Сьщо така 2 сезона лятото съм работил в сл.бряг като барман.Подвизавам се и като фитнес инстуктор,понеже бодибилдинга мие хоби ноза Испания Бг кетап за фитнес инструктори признават ли.?
Очаквам да споделите вашия опит..
Потребителски аватар
nelka
Присъединил се: Чет Апр 30, 2009 5:20 pm

по темата за работа в Испания и островите!!!

Публикуване от nelka »

Здравейте и от мен, скоро се регистрирах във вашия форум и имам нужда от малко инфо :oops: .Нека първо да ви се представя, казвам се Нели и съм от Варна, но в момента живея в едно малко градче в Сев. Ирландия с още двама мои много добри приятели. Живеем там вече година, скоро си получихме и разрешителните за работа, и дори вече сме студенти. Но колкото и да им е уредена страната, ниски цени , сигурна работа (работим като сервитъори в хотел), сме решили че няма да живеем тук и усилено тарсим работа...на по-топло например или за повече парички (както знаете паунда доста падна) :cry: Времето е наистина ужасно, че да депресира и най-позитивния човек!!! И въпреки че никога не съм била в Испания имам огромното желания да се пробвам да работя там. Проблемът ми е че не владея изобщо езикът, знам че ще го науча, но също знам, че е голям минус при намиране на работа там, затова ви моля за съвет как мога да си тарся работа и каде ,където изискванията за испански не са чак толкова големи. Английският ни е перфектен ,а с немски се оправям!!!
Благодаря ви предварително за всякаква информация и съвети!!!! [smilie=be mine!.gif] :wink:
viona

rabota

Публикуване от viona »

Здравейте! Търся си много усърдно работа в Torrevieja или в посредствена близост. Имам опит като барманка, сервитьорка и управителка. Говоря много добре английски и малко испански ( в процес на изучаване ). Много ще ви бъда благодарна, ако споделите с мен някаква информация. Благодаря предварително.

Поздрави!
dan4o
Присъединил се: Сря Май 13, 2009 8:02 pm

zdraveite na vsi4ki balgari

Публикуване от dan4o »

zdraveite tarsq rabota gotva4 sam po profesiq ako nqkoi znae nqkakva rabota neka mi pi6e tarsq vsqkakva rabota
lidlid

ние сме две приятелки

Публикуване от lidlid »

ние сме две приятелки и търсиме работа в Испания.можем да чистиме къщи да гледаме деца .незнаеме езика.Едната работи в България като сервитьорка.тел.0888929480
lidia
Присъединил се: Сря Юни 03, 2009 12:31 pm

Re: ние сме две приятелки

Публикуване от lidia »

lidlid написа:ние сме две приятелки и търсиме работа в Испания.можем да чистиме къщи да гледаме деца .незнаеме езика.Едната работи в България като сервитьорка.тел.0888929480
meil.lidia_1@mail.bg
Потребителски аватар
Drukker
Публикации: 2
Присъединил се: Нед Апр 26, 2009 5:23 pm

Работа в Палма

Публикуване от Drukker »

Здравейте мисля към 25 ти този месец да да съм в Палма.Намерих работа по мойта професия но не знам по какъв начин да кандидатствам за нея.Може ли някой да помогне.http://www.currantes.com/oferta-empleo/ ... es-276918o