sezon 2008?

Тук попадат темите и коментарите, които не се вместват по-горе. Всеки носи отговорност за написаното от него.

Модератор: moderator

Потребителски аватар
daniella_4004
Публикации: 6
Присъединил се: Вто Дек 30, 2008 2:13 pm
::

sezon 2008?

Публикуване от daniella_4004 »

kak be6e lqto 2008 ? bizzy? kakvi tyristi hodqt v palma? kolko euro sredno vzimat rabote6tite v barove,clubove etc. i kak vurvqt naemite v blizost do centura ?
Гост

Публикуване от Гост »

BASI YMRELIQ FORUM ! NIUKUV OTGOVOR :(?!!
mari.aleks

Re: sezon 2008?

Публикуване от mari.aleks »

daniella_4004 написа:kak be6e lqto 2008 ? bizzy? kakvi tyristi hodqt v palma? kolko euro sredno vzimat rabote6tite v barove,clubove etc. i kak vurvqt naemite v blizost do centura ?
Zdravei :).Turistite koito idvat v palma sa predimno angli4ani i germanci,srednata zaplata po zavedeniqta e okolo 1100 -1200 evro,no razbira se zavisi ot zavedenieto i ot poziciqta koqto zaema6...,a otnosno naemite sy6to e mnogo otnositelno .....`pogelsni v saitove kato segundamano.com ,milanuncios.com ,mallorca.loquo.com ili es be6e... ;)Cenite varirat spored goleminata na jili6teto i razpolojenieto sprqmo centyra ili kvartala. pi6i ako ne6to ne ti e qsno ;)
Потребителски аватар
tanja
Публикации: 34
Присъединил се: Пон Яну 22, 2007 10:55 am

Публикуване от tanja »

Сезон 2008 беше добър, но по слаб от 2007.Туристите са предимно немци, англичани и холандци, но тази година имаше доста руснаци, французи, белгийци, а и доста българи.Сервитьор с немски и английски получава средно 1400 €... но и почивните дни са доста ограничени.Езика е доста голямо предимство за получаване на целогодишна и добре платена работа.Квартирата е относително понятие, но за около 600 може да се намери прилично жилище.Сайтове са ти дали в по-горните мнения.
Успех!
Потребителски аватар
daniella_4004

:P mm da 4udesno zvu4i blagodari ti za informaciqta....a ne6to drugo..kaji mi kakvi sa mestnite zaselnici osven bulgari ispanci i angli4ani ,,,kakvi sa drugite nacionalnosti zaselili se na slun4eva mallorca ?
choki
Публикации: 2
Присъединил се: Вто Мар 25, 2008 12:25 pm

Публикуване от choki »

daniella_4004 написа::P mm da 4udesno zvu4i blagodari ti za informaciqta....a ne6to drugo..kaji mi kakvi sa mestnite zaselnici osven bulgari ispanci i angli4ani ,,,kakvi sa drugite nacionalnosti zaselili se na slun4eva mallorca ?
Ще се заселиш където националностите нямат значение, изобщо не се притеснявай...
Потребителски аватар
daniella_4004

prosto mi e lubopitno da znam ..ne 4e me pritesnqva hehehe
Потребителски аватар
tanja
Публикации: 34
Присъединил се: Пон Яну 22, 2007 10:55 am

Публикуване от tanja »

всякаква националност за която се сетиш... шарен свят , разни манталитети.. става весело понякога :lol:
Потребителски аватар
daniella_4004

:mrgreen: idvam :mrgreen:
Потребителски аватар
bonbolinka
Публикации: 35
Присъединил се: Съб Окт 11, 2008 9:19 pm

Публикуване от bonbolinka »

Ами около 50 000 германци, 60 000 англичани......Нещо такова. Имигрантите са като почнеш от перуанци, мароканци, еквадорианци , поляци, украинци, та стигаш до нас- българите.За работата в баровете -зависи какъв език владееш. Ако си с немски пробвай в Аренал или от другата страна в Пагера (примерно). Ако си с английски- Палманова, Магалуф. Само като пример ти посочвам тия градчета, защото там можеш спокойно да се оправиш и без много да знаеш испански.
Засезона- определено се усети кризата. Да не ти казвам сега какво е. Нали знаеш, че в криза първо удоволствията се поокастрят. Не се обезкуражавай обаче. Късмет и ако искаш още инфо - питай.
Потребителски аватар
daniella_4004

aha..dobre..spored teb sus angliiski v koi ot tezi gradove 6te e nai dobre da se otide...a ti kude raboti6?...az imam namerenie da ostavam celogodi6no...i za tova mi trqbva info za da znam o4no koi grad 6te e nai podhodq6t....