На лафче (чат-тема)

Тук попадат темите и коментарите, които не се вместват по-горе. Всеки носи отговорност за написаното от него.

Модератор: moderator

Потребителски аватар
admin
Site Admin
Публикации: 31
Присъединил се: Съб Окт 07, 2006 10:16 pm
::

На лафче (чат-тема)

Публикуване от admin »

Дъра-бъра сто чадъра
в тази тема-хризантема
(по идея на бонболинка)
Потребителски аватар
bonbolinka
Публикации: 35
Присъединил се: Съб Окт 11, 2008 9:19 pm

Публикуване от bonbolinka »

:lol: :lol: :lol: здравейте!
В другиден е Никулден ако не се лъжа. То се знае, че шарани няма да пълним ами кажете каква риба и как ще я приготвяте. Аз миналата година купих някаква, че ми заприлича на шаран и се изложих здраво :lol: :lol: :lol: Тая година само ще пържа каквато риба взема. Хич ме няма в избора на риба. Взимам някаква и каквото стане.
То като цяло май миналата година за всички празници се изложих. Шарана не го уцелих, а беше някаква си там морска риба, корите за баница ги купувах в последния момент и българските бяха свършили, че взех някакви гръцки пак от Бг магазин, боята за яйца не хвана и яйцата дето ги боядисах бяха като болни от шарка :lol: .Сега се стягам от рано, че да не се орезеля пак. :lol:
Вие как сте? Почвате ли да се подгатвяте за празниците или е малко раничко още?
Приятен ден от мен и довечера по някое време ще ви навестя да видя как сте.
Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm

Публикуване от lovely »

Тук шарани не съм виждала да продават по магазините за мое най - голямо съжеление :? Но пък има доста ентусиасти от нашите сънародници, които ходят да си ги ловят. :lol:
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Потребителски аватар
tanja
Публикации: 34
Присъединил се: Пон Яну 22, 2007 10:55 am

Публикуване от tanja »

Има, има шарани... моя мъж, като не го мързи ходи да ги лови на някакви канали до Алкудия, ама аз нали съм скарана с кухнята( само традиционното), та той го прави на скарата...
Иначе и мойто синче Николай, та май тоя път ще ходим да ловим риба в Меркадона...хем изчистена, готова... слагам сол и на скарата... там пак е отговорник мъжо :mrgreen: .
Да ми е жив и здрав и все така да ме отменя! [smilie=be mine!.gif]
А нещо друго по специално за Никулден готви ли се ?
Потребителски аватар
bonbolinka

То и аз знам, че мъжете ходят някъде за риба. Моя като пита двама трима къде точно да не ти казвам какво му разправят. Все едно моя ще излови шараните :lol: :lol: :lol: Един му разправя, че било някъде из планините и понеже било забранено е много опасно и т.н. Друг пък има, който постоянно му обещава като отиде да го вземе със себе си. Още чакаме :lol: Моя сега се скапва от бачкане и надали ще отиде точно сега. И аз ще я ловя в Меркадона. Ако ходим до порто пи, може да я наловя и от карфур :lol: Аз нали съм решила да я пържа, ама може и да я сложа във фолио с няколко резена домати, подправка ( тая готовата за риба). Преди обаче да я изкарам от фурната ще я отворя да се позапече, че иначе ми е като варена. Утре ще го мисля.
Във форума няма ли именници утре? Всички са се изпокрили нещо май :lol:
Аз да ви кажа честно с тия празници съм скарана. Все забравям по някой. Знам си само по- важните. Ама ако ме питаш цветница кога е, Димитровден и т.н. бая ще има да се чудя. И все пропускам именните дни на близки и познати. Трябва май да взема да си купя попски календар :lol:
Вие гледате ли Биг Брадър? Аз нещо тоя сезон го изтървах почти целия. Още от началото ми се видя тъпо и май само едно две предавания да съм гледала. Като я видя тая Манол :lol: и прещраквам на друг канал.
Хайде лек ден от мен на всички и по някое време пак ще вляза да видя какво си правите!
Потребителски аватар
tanja

Публикуване от tanja »

Предлагам да се запознаем, току виж решили мъжете да ходят на риба.. не е толкова страшно и опасно колкото го разказват, всички знаем за проблема на нацията ни да преувечеличава... моят не винаги носи, ама в повечето случай... Знам че трябва да си изкара някакво разрешително, струва 12 евро и се вади на момента... ако твоя няма моя, има разрешително за две въдици... Да вземат да ходят на риба, че да си починем малко :lol: .Аз до 16.12. съм в отпуска , и после пак захапвам до 20.01...Лек ден
Потребителски аватар
tanja

Публикуване от tanja »

Big Brother му хвърлям по едно око , не съм му страстен фен, но е занимателен, за студените майоркински вечери. Виж Господари на ефира не пропускам... И скандали правя за него... Мартинчо е занимателен общо взето, ама оная(или оня) Даниела(Манол) определено ми вдига нервите... :mrgreen:
Потребителски аватар
bonbolinka

Честит имен ден на всички именници! Пожелавам ви много здраве, късмет, много усмивки и ведро настроение!
Довечера да го изпразнувате весело празника, да хапнете рибка, да пийнете :lol: Наздраве!!! :lol: :lol: :lol:
Танче, верно да вземем да ги изпратим мъжете за риба. Аз като чистя моите ги гоня да ходят да се шляйкат на някъде че ми се мотат из краката и ми пречат. Сега може да ги пратим да хвърлят въдиците, пък ние задуваме по женски някъде. Идеята е много добра. Може в скоро време да я осъществим. Живот и здраве. На мен главата ми пушу в момента ама ще го измислим .
Лек ден на всички!
Потребителски аватар
bonbolinka

Здравейте съфорумци! Нещо сте се кротнали и като гледам няма много постчета за времето, когато не съм влизала. Хайде аз да си " разцъкам" тук, пък може и някой друг да драсне някой ред :lol:
При мен нищо ново. Имахме гости от Бг. Заминаха си. Кара ме я някак си. При вас как е положението?