Търся си работа (от България)
Модератор: moderator
-
- Публикации: 2
- Присъединил се: Пет Ное 01, 2013 3:12 pm
- ::
- Контакт:
Търся си постоянна работа на остров Ибиза
Здравейте, интересува ме дали някой може да предложи постоянна работа? Аз съм момче на 24 от София, България. Имам компютърна грамотност и владея английски език.
-
- Публикации: 2
- Присъединил се: Пет Ное 01, 2013 3:12 pm
- Контакт:
- nestera
- Публикации: 1
- Присъединил се: Нед Авг 17, 2014 12:18 pm
- Контакт:
тьрся работа
здравейте тьрся си работа в Испания без значение от работата имам испански документи говоря испански на средно ниво работил сьм на маслини и на грозде работата не ме плаши може да ми пишете в skype ivo_doktora или на телефон 0883436834
-
- Присъединил се: Пет Дек 05, 2014 1:15 pm
- Контакт:
tursq rabota kato spasitel ili ohrana
tursq rabota kato spasitel ili ohrana v diskoteki :)
Tursq rabota kato монтюор
zdr tursq si rabota kato montior na ostrova sum ako nqkoi iska dobur maistor da pishe tova mi e tel-0034677020137 -kazvam se Iliq
-
- Присъединил се: Съб Окт 15, 2016 10:07 am
- Контакт:
Търся работа като DJ
Здравейте, имам интерес за работа като DJ, предимно се занимавам с House музика. Бих се радвал да работя на такава позиция в Испания, било то и сезонно. Испански не разбирам, но с английския съм окей.
Предлагам работа от вкъщи с висока доходност
Здравейте,
работата е в голяма международна компания от типа МЛМ (multi level of marketing). Може да се работи от всяка точка на света като най - важното е, че носи големи доходи и сам определяш правилата си. Всеки заинтересован, може да ми пише на емайл: a.todorov96@mail.bg
работата е в голяма международна компания от типа МЛМ (multi level of marketing). Може да се работи от всяка точка на света като най - важното е, че носи големи доходи и сам определяш правилата си. Всеки заинтересован, може да ми пише на емайл: a.todorov96@mail.bg
-
- Присъединил се: Нед Фев 03, 2019 12:21 pm
- Контакт:
Кой е онлайн
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 0 гости