"БЪЛГАРИН" в Палма

Тук попадат темите и коментарите, които не се вместват по-горе. Всеки носи отговорност за написаното от него.

Модератор: moderator

ganchev
Публикации: 1
Присъединил се: Нед Ное 10, 2019 1:37 pm
::
Контакт:

"БЪЛГАРИН" в Палма

Публикуване от ganchev »

Здравейте,приятели!
Ще опитам да бъда максимално кратък.
В края на октомври бяхме на почивка в Палма,прекрасно място,прекрасна природа.Като всички туристи,нашето желание беше да видим максимално много за минимум време.Така и стана благодарение на наши много добри приятели,които живеят в Палма от 15 год.
Един от дните бяхме планирали разходка из стария град и решихме да започнем от катедралата.Отивайки към нея си говорихме за какво ли не и докато подминавахме разни************************,каквито има разбира се във всеки известен туристически град,нашета приятелка спомена,че *************************************************************
************ нашата приятелка отговори :Благодаря:,тя не каза :Не,благодаря:,:Разкарай се: и т.н.,не,на чист български,най-любезно,тя каза:Благодаря:
Не закъсня и неговата реакция:
:Аауу,лошо качество,най-лошото,от гадните,най-гадните.Дъно,дъъно!!!:
(цитирам с точност около 98%)
Понеже сме възпитани и са ни учили,************************************
***********************.
Сега, може и да не повярвате,аз също не повярвах на ушите и очите си,моето най-голямо желание обаче е,максимално много хора да прочетат това,което съм споделил,живеещи в Палма,а и в цяла Испания.
За самия него мога само да кажа,не го знам *************************************
**********************************************************.
Знам обаче,че **************************************
*********************.
Пожелавам му успех в **********!

*** мнението е променено от moderator на 16/11/2019
Публикуване на отговор

Кой е онлайн

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост