Форумче за българите на Майорка Форуми

ДОБРЕ ДОШЛИ! Регистрирайте се и участвайте във форума!

ВходВход

ЧАТ ЗА ВСИЧКИ, разглеждащи сайта

Пускане на ОБЯВИ - ТУК

Форумче за българите на Майорка
За да си помагаме, като споделяме мнения и информация
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
 
Актуални оферти за работни места на Балеарските острови:
 

Какво да сготвя?

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форумче за българите на Майорка Форуми -> Говорилня
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nadeto



Регистриран на: 10 Окт 2006
Мнения: 16

МнениеПуснато на: Нед Мар 25, 2007 9:07 am    Заглавие: Какво да сготвя? Отговорете с цитат

Голяма дилема ми е всеки път това и мисля не само за мен.
Да видим, дали има кулинари тук Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mimosa



Регистриран на: 19 Ное 2006
Мнения: 17

МнениеПуснато на: Нед Мар 25, 2007 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Има, разбира се Laughing Аз черпя вдъхновение от http://kulinar.gbg.bg/
Хубавото му е, че можеш да търсиш ястия по дадени продукти, т.е. в зависимост с какво разполагаш, какво можеш да наготвиш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hunter
Гост
IP:
62.43.84.84






МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 10:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sgotvi zele
Върнете се в началото
migal



Регистриран на: 24 Апр 2007
Мнения: 6

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 7:02 pm    Заглавие: magi Отговорете с цитат

Аз току-що си правих пилешка кавърма с "Малки тайни" на Maggi, ако ги имате там, видях че в българския магазин има доста неща. Направо са страхотни и много лесно и бързо се правят. Горещо ги препоръчвам на всички, със сигурност ще ги повторите пак, ако си ги направите. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bonbolinka



Регистриран на: 11 Окт 2008
Мнения: 35
Местожителство: Palma de Mallorca

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2009 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз обожавам да готвя. Мога да готвя сигурно цял ден ако някой не ме сети, че имам и друга работа за вършене Laughing . За днес съм решила да направя пържолки с гъбки и кашкавал. Запържвам леко пържолките от двете страни и ги нареждам в тава. Наливам малко винце и малко водичка. Осолявам ги и слагам подправки на вкус. Покривам ги с фолио и пека. През това време запържвам гъбки в масло. Довабям малко сметана ( от тая в кутиите с черен пипер). като станат готови пържоликите махам фолиото и слагам върху всяка от гъбките. Настъргвам кашкавал и ги оставям да се попекат още малко докато се "зачерви" кашкавала. Ако нямам сметана си сгъстявам гъбкте с малко брашно и вода да станат като сосче. И воа ля- вечерята станала бързо готова Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lovely



Регистриран на: 08 Окт 2006
Мнения: 111

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2009 3:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bonbolinka, незнам защо ми се прииска да ти дойда на гости тази вечер. Много вкусно си описала вечерята. Laughing
_________________
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
димана
Гост
IP:
85.217.151.117






МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2009 10:19 am    Заглавие: какво да сготвя Отговорете с цитат

Ооо,Бонбон,и аз пристигам,никой не може да устои на тези пържолки под фолио Laughing
Върнете се в началото
bonbolinka



Регистриран на: 11 Окт 2008
Мнения: 35
Местожителство: Palma de Mallorca

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2009 9:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз трети ден подмятам един заек от камерата в хладилника и обратно. Днес обаче ще го сготвя. Заека го слагам цял в дълбока тава. Нарязвам морковче, лук на много ситно, че моите не обичат да виждат лук ( като не го видят не им прави впечатление , че съм "наблъскала" лучецLaughing ), слагам 2 цели скилитки чесън, едно съвсем малко дафиново лисче, сол, малко червен пипер. Наливам една чаша бяло вино и вода на око. Завивам го с фолио и го пека във фурната около 3 часа Shocked . Някой слагат и домати, но според мен доматите само "стягат" заека. А за да стане наистина крехък, то преди да го готвя ( ако имам време ), го оставям да постои няколко часа със всичките съставки. Като се задуши направо пада месцето от кокалчетата Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
voilaislington



Регистриран на: 05 Май 2013
Мнения: 29

МнениеПуснато на: Нед Май 05, 2013 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

една мусака за разнообразие Razz

Cleaners Hampstead
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форумче за българите на Майорка Форуми -> Говорилня
Часовете са според зоната GMT + 1 Hour
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


За да рекламирате своята дейност напълно безплатно на този сайт...



Нетера ТВ
ITV България
BG Телевизия
DJ Тачо

BG Телевизор

ТВ Справочник


Първият магазин за български продукти



Български ресторант
Can Pastilla



Бай Ганьо - Cala Mayor



Велико Търново -
Cala Mayor



България Турс -
Туристическа агенция



YORDI88



Kebapa - зад
El Corte Ingles


Ресторант
Ambassador



Дон Кебап Pedro Garau



La Cazuela - Can Pastilla



Business Class
Image Studio




Powered by phpBB © 2001 - 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov