Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nadeto
Регистриран на: 10 Окт 2006 Мнения: 16
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 9:07 am Заглавие: Какво да сготвя? |
|
|
Голяма дилема ми е всеки път това и мисля не само за мен.
Да видим, дали има кулинари тук |
|
Върнете се в началото |
|
|
mimosa
Регистриран на: 19 Ное 2006 Мнения: 17
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 11:12 am Заглавие: |
|
|
Има, разбира се Аз черпя вдъхновение от http://kulinar.gbg.bg/
Хубавото му е, че можеш да търсиш ястия по дадени продукти, т.е. в зависимост с какво разполагаш, какво можеш да наготвиш. |
|
Върнете се в началото |
|
|
hunter Гост IP: 62.43.84.84
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 10:06 am Заглавие: |
|
|
Sgotvi zele |
|
Върнете се в началото |
|
|
migal
Регистриран на: 24 Апр 2007 Мнения: 6
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 7:02 pm Заглавие: magi |
|
|
Аз току-що си правих пилешка кавърма с "Малки тайни" на Maggi, ако ги имате там, видях че в българския магазин има доста неща. Направо са страхотни и много лесно и бързо се правят. Горещо ги препоръчвам на всички, със сигурност ще ги повторите пак, ако си ги направите. :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
bonbolinka
Регистриран на: 11 Окт 2008 Мнения: 35 Местожителство: Palma de Mallorca
|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 10:49 am Заглавие: |
|
|
Аз обожавам да готвя. Мога да готвя сигурно цял ден ако някой не ме сети, че имам и друга работа за вършене . За днес съм решила да направя пържолки с гъбки и кашкавал. Запържвам леко пържолките от двете страни и ги нареждам в тава. Наливам малко винце и малко водичка. Осолявам ги и слагам подправки на вкус. Покривам ги с фолио и пека. През това време запържвам гъбки в масло. Довабям малко сметана ( от тая в кутиите с черен пипер). като станат готови пържоликите махам фолиото и слагам върху всяка от гъбките. Настъргвам кашкавал и ги оставям да се попекат още малко докато се "зачерви" кашкавала. Ако нямам сметана си сгъстявам гъбкте с малко брашно и вода да станат като сосче. И воа ля- вечерята станала бързо готова |
|
Върнете се в началото |
|
|
lovely
Регистриран на: 08 Окт 2006 Мнения: 111
|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 3:53 pm Заглавие: |
|
|
bonbolinka, незнам защо ми се прииска да ти дойда на гости тази вечер. Много вкусно си описала вечерята. _________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. |
|
Върнете се в началото |
|
|
димана Гост IP: 85.217.151.117
|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 10:19 am Заглавие: какво да сготвя |
|
|
Ооо,Бонбон,и аз пристигам,никой не може да устои на тези пържолки под фолио |
|
Върнете се в началото |
|
|
bonbolinka
Регистриран на: 11 Окт 2008 Мнения: 35 Местожителство: Palma de Mallorca
|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 9:34 am Заглавие: |
|
|
Аз трети ден подмятам един заек от камерата в хладилника и обратно. Днес обаче ще го сготвя. Заека го слагам цял в дълбока тава. Нарязвам морковче, лук на много ситно, че моите не обичат да виждат лук ( като не го видят не им прави впечатление , че съм "наблъскала" лучец ), слагам 2 цели скилитки чесън, едно съвсем малко дафиново лисче, сол, малко червен пипер. Наливам една чаша бяло вино и вода на око. Завивам го с фолио и го пека във фурната около 3 часа . Някой слагат и домати, но според мен доматите само "стягат" заека. А за да стане наистина крехък, то преди да го готвя ( ако имам време ), го оставям да постои няколко часа със всичките съставки. Като се задуши направо пада месцето от кокалчетата |
|
Върнете се в началото |
|
|
voilaislington
Регистриран на: 05 Май 2013 Мнения: 29
|
Пуснато на: Нед Май 05, 2013 3:21 pm Заглавие: |
|
|
една мусака за разнообразие
Cleaners Hampstead |
|
Върнете се в началото |
|
|
|